Recenze (4 508)

Sedm a víc (1973)
Bez atmosféry, absolútne nudné a nezaujímavé. Na 70. roky ako kriminálka u mňa prepadák.
Oktopus - Nikita (2023) (epizoda)
Klasická epizóda, klasický prípad. Žiaľ dopredu skoro jasný, kedže sme videli sekvencie z minulosti.
Oktopus - Syndikát koně (2023) (epizoda)
Teoreticky táto epizóda smeruje k tomu, žeby som ju označil ako najlepšiu zatiaľ videnú. Lenže chýba mi tam ten svojský humor, ktorý ma sprevádza od začiatku a v predchádzajúcich dieloch bol pomerne na vysokej úrovni mojej zábavy.

Run Rabbit Run (2023)
Hrozný film! Psychopatická Mia, ktorá neskutočne lezie na nervy, príliš nudný príbeh, koniec nedáva zmysel, bez tempa, bez dynamiky. Neviem čo je na tomto filme hororové.

Los habitantes (2023)
Snímok je krásnym príkladom ako sa buduje atmosféra a ako udržať diváka v napätí. Príbeh je možno až príliš jednoduchý. Ja som sa ale bavil.

Birth/Rebirth (2023)
Veľmi nevýrazný príbeh. Zo začiatku ešte to ušlo, ale asi po jednej tretine minutáže som sa začal nudiť. Nie je tu hlbšia zápletka, žiadne napätie, žiadna práca s atmosférou.

Blue Beetle (2023)
Prvých 10 - 15 minút úplná katastrofa. Podpriemerná rozprávka, silne nezaujímavá.

My Animal (2023)
Má tento film nejaký dej? Netuším. Horor? Áno, ale iba v slovnom spojení "hororová nuda", pretože "hrozná nuda" je nepostačujúce. Romantická dráma? Absolútne podpriemerná, nevyzretá!

Hrabě (2023)
Ako komédia to nie je vôbec smiešne, ako horor to nie je strašidelné. Trápny a zbytočný film.

Elevator Game (2023)
Úvodné sekvencie neboli zlé. Krásne dievča, výťahová hra, pomstychtivý duch čo síce vyzeral ako postava z Planéty opíc, ale ušlo to. Lenže objavila sa partia hlavných hrdinov a príbeh sa stal hlúpy až trápny. Toto je jeden hrozný horor, niečo neskutočne špatné.