Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (51)

plakát

Joker (2019) 

Totální psycho. Byla jsem na tom v kině - doporučuju vidět. rozhodně to není veselý film... spíš z něj přímo tryská deprese. Určitě Vás to donutí se zamyslet nad životem a nad tím jaké máte štěstí, že žijete tak jak žijete. Získáte na jokera jiný pohled. takový...pozitivní? ne ne ne... chápající? těžko říct... protože si říkáte... tož to by muselo zákonitě hrábnout každému.

plakát

The DUFF (2015) 

Moc moc moc hezké. potřebovala jsem nějakou předvídatelnou romanťárnu na odreagování a přesně toho se mi dostalo. Parádní! moje náctiletá praštěná holka uvnitř mě byla štěstím bez sebe! :-D :-D Herci super, příběh naprosto v pohodě... kafe a sušenky v tomu a bylo mi moc fajn.

plakát

Baby Driver (2017) 

Mě se to líbilo. Takové pohodové, a hlavní hrdina tu působí velice ale velice.... dobře. Mám do něj díky tomuto filmu trochu celebrity crush. Není jediný, ale to nebudeme rozebírat. Film byl fakt pěkný,a líbí se mi filmy, kde hrdina opravdu něco umí... ať už je to řídit, nebo má superschopnosti, nebo je superchytrý.... takže tohle je něco pro mě. ;) Herci dost dobře ladili, tak nějak to prostě fungovalo i s hudbou k tomu... :-) :-) a procházka v rytmu hudby byla epesní!

plakát

Wind River (2017) 

Detektivka je to dost pěkná. Chvílema jsem si ale říkala, že se to docela táhne. Protože... Podezřelí : 2. Prověřím prvního: bum není to on. Prověřím druhého a bum bum bum bum bum konec filmu. strašně rychlý a akční konec po předchozí hodině klidného tempa.. v podstatě si ani nepamatuju co se tam všechno tak dlouho řešilo :-D Celé by to mohlo mít cca 45 minut jako díl seriálu by to bylo myslím adekvátnější. Nicméně! krásná příroda, jednochudý,surový ale vcelku propracovaný scénář. V tom přívalu nekvalitních detektivek co se na nás hrne ze všech stran je to určitě dobrá volba, pokud jste krimi fanda.:-) :-)

plakát

Umění zapadnout (2011) 

Naní to špatný film. Určitě nelituju, že jsem si jej pustila, akorát.... jsem se chvílemi celkem nudila. nemůžu si pomoct, ale tohle mě nejspíš uplně neoslovilo. Navíc ti herci k sobě tak nějak nesedí... nevím no... takové nemastné neslané to je..

plakát

Psí poslání (2017) 

už když jsem viděla trailer, tak jsem věděla, že u tohoto budu brečet jak školačka. :-D takže jsem nachystala balík kapesníčků a šla na to :D Jop! Jsem typ člověka, který čím víc poznává lidi, tím víc miluje psy, a v podstatě všechna další zvířata... Takže... mě se to líbilo. Přišlo mi to veselé, milé, a ani těch slz nebylo nakonec tolik kolik bych čekala. :-) Toužený happy ending jsem tam měla, pejsci byli krásní, jsem spokojená.:)

plakát

Princezna Ano (2009) (TV film) odpad!

Blíží se Vánoce a mě zase chytá pohádková nálada, tak sem si pustila tohle. Panebože... proč?! ?! Kde prokrista vzali ty hlavní hrdiny? Někde v dramaťáku na střední? protože jsem si připadala jako v ochotnickém divadle.. chybělo aby spletli text a byllo by to ,,dokonalé". K pohádce to má tedy hodně daleko. Nic proti tomu pojetí, kdy to přejde do jakože moderny...Ale! představa, že to vidí malé děcko, pro kterého prostě princezna MÁ BÝT jemná, hodná milá, krásná... a najednou, dredy, kérka, hadry jako bezďák... no promiňte.. Ale pokud někdy budu mít dceru, tak jí budu držet od tohoto díla co nejdále, páč jakmie mi příjde, že chce vypadat jako tadyta ,,princezna" tak mě klepne... Hlavou mi jde dokonce takový krutý trest jako.. vypnout wifi :-O nebo zabavit nabíječku od notebooku...

plakát

Pád (2016) 

popravdě? Pusťte si trailer, a na film, už se dívat ani nemusíte.(Jejda, to jsem ale trvdá celkem co? :-D) Velice se mi líbil ten nápad, a měla jsem chuť na romantiku. Filmů s andělama není mnoho, a mě se tato tematika celkem zamlouvá, ale tohle bylo celé takové... nedokončené. Připadalo mi to jako taková příprava na druhý díl. Takže jako začátek filmu, by to bylo dobré. Celé mi to příjde takové surové, neopracované, nedokončené, nedotažené.Pořád jsem měla pocit, že v každé scéně něco chybí... odpad to rozhodně není, ale takový slušný průměr..

plakát

Jak vytrhnout velrybě stoličku (1977) (TV film) 

Obvykle nemám potřebu přidávat komentář k filmu, který jsem viděla už jako dítě, ale pokud se k němu vrátím, a dokonce několikrát...., tak prostě musím. :-) tenhle film absolutně miluju! a věřím, že každý kdo ho uvidí, jej bude milovat také. Snad všechno mi na něm příjde perfektní, včetně druhého dílu. :-) pokud jste nikdy neviděli ( čemuž nevěřím) tak doporučuju. :-)

plakát

Bitva o Sevastopol (2015) 

Jako jo.... je to dobrý film, který stojí za to vidět. I když je to takové... nijaké no... Ljudmila je tam celkem trefně obsazena, hezky to hraje. kolikrát se žena umí zamilovat je až podivuhodné, nečekaně vždy do svého velitele... tak jako jo. ta válka je tam celkem dobrá, jsou tam momenty u kterých čumíte na film a nevnímáte okoli, ale zase jsou tam i hluchá místa. :-) výsledek: podívete se na to, ale nečekejte, že to bude nejlepší zážitek vašeho života.

Ovládací panel
1 bod