Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Pohádka

Recenze (52)

plakát

Peter Pan a Wendy (2023) odpad!

Když se už jednou hezky natočená pohádka musí nutně točit znovu jen kvůli politické korektnosti, je to zvrácenost!

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) odpad!

Neskutečná zpatlanina. Kong je větší než okolní hory a přesto se mu neustále daří objevovat se naprosto nečekaně někomu hned za zády, aniž by ho slyšel přicházet. Postavy se chovají naprosto stupidně...za mě je tohle urážka žánru.

plakát

A dost! (2012) (pořad) odpad!

Postupem času už egocentrický Tuna neví do čeho by roupama rýpal a klesl tak na naprosté novinářské dno, nebo-li jak by řekl pan prezident, hnůj a žumpa.

plakát

Simpsonovi - Série 30 (2018) (série) odpad!

Nejenom že ze Simpsnů zmizel humor, ale seriál se bohužel začal přizpůsobovat aktuálnímu šílenství a řešit gendrovou vyváženost, menšiny, transsexuály apod. Tohle je peklo.

plakát

Král (2019) 

Ač jsem velký fanda historických válečných velkofilmů, tohle je pro mě velké zklamání. Před válečným tažením se děj nepříjemně vleče, a když konečně dojde na bitvu, která ze začátku vypadá velmi slibně, nakonec i z té zůstane poněkud rozpačitý pocit.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Téměř všichni řeší Sokola vyhlížejícího jako Malfoy, mě zase vadilo tak trochu vykrádání Hvězdného prachu, co se týká hvězdy spadlé z nebe a jejího záření, které posiluje láska.

plakát

Z pekla štěstí 2 (2001) 

On ten příběh sám o sobě by špatný nebyl, ani postavy....jenže by se toho nesměl chopit Zdeněk TROSKA, který se v každém svém díle vyloženě rochní v ječení a pištění, čímž nakonec zážitek z podívané mění na zoufalé rozhodování, zda sí vyrvat uši hned nebo až při jeho příštím filmu.

plakát

Z pekla štěstí (1999) 

Na to že se jedná o dílnu Zdeňka TROSKY, je to nadstandartní počin a asi jeho nejpovedenější dílo. Nevykrádá to jiné pohádky jak je v poslední době zvykem a některé postavy jsou vážně neotřelé a vtipné. Na druhou stranu některé až moc přehrávají a působí nepřirozeně.

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) 

Nějak nechápu až tak nízké hodnocení. Samozřejmě že případy nejsou přímý přenos ale jedna se o rekonstrukci, proto mi nějak uniká smysl toho brečet že to není věrohodné. Chápu že ne všechny případy jsou divácky zajímavé, ale rozhodně je to originální náhled do náročné práce běžného policisty.

plakát

Nadějný rok (2011) 

Kdo nemá ve svém životě nějakou silnou vášeň, koníček kterému věnuje čas, finance a dělá ho přitom jen pro svou vnitřní radost, ten nemůže tenhle film pochopit. V opačném případě vám ale přiroste k srdci, a je jedno, že nejste zrovna ptáčkař. Celý film je tak milý, ani chvilku jsem se nenudil. Největší překvapení za dlouhé roky, jsem nadšený.