Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 287)

plakát

Kandisha (2020) 

Prakticky celá hodina filmu je slušně prázdná. Pomalý, s dějem, který by se vešel do deseti minut. Ten zbytek je  prošpikovanej scénkama, který přesně zapadaj do nátury týhle režisérský dvojice. 10%.

plakát

Borrego (2022) 

Rutinní, spíš nudnější záežitost. Nic v tom nevybočuje ze slabého průměru. 40%.

plakát

Bez východiska (2022) 

Power asi žádnou hvězdou nebude. Spíš podprůměrná legrácka z jednoho lesa, se spoustou sněhu, a nakonec i krve. Ten konec byl nějakej podivnej, a myslím, že autoři můžou bejt rádi, že v tom baráku bylo jen pár lidí. Jinak ten film měl pět hodin, a končilo to jak filmy Tarantina. 40%.

plakát

Králova dcera (2022) 

Spíš pohádka než cokoliv jinýho. Kaya je ovšem boží. 40%.

plakát

V žoldu smrti (2022) 

Jako naděje na super film tady byly, ale zůstalo to tak na polovině úspěchu. Hlavně konec byl uspěchanej až běda. Na sobotní odpoledne super, ale čekal sem víc. 60%.

plakát

Zase nepoužitelní (2022) 

Tenhle rejža mě dostal jak Kurýrem, Hulkem, tak hlavně Podfukářema. Jeho novej film má do opravdu vtipný komedie dost daleko, a akce je zase tak nějak špatně nasnímaná, že sem se po celou dobu těch fightů nemohl pořádně zorientovat. Myslim si že není náhoda, že pro Netflix natočil spíš svůj slabší kus. 50%.

plakát

Temný dům (2020) 

Rozhodně vypusťte z hlavy pomyšlení, že tenhle film je horor. Psychologický drama šmrncnutý thrillerem. Až do šedesátý minuty celkem koukatelný, pak ovšem film nabere směr hovno. Ty závěrečný minuty jsou už čistým opruzem. 30%.

plakát

Mary (2019) 

Film s naprosto posraným koncem, kterej nasadí tomu všemu korunu. Slabota. Ten film stojí asi tak za deset nesmyslnejch slov. 30%.

plakát

Deep Water (2022) 

Adrian Lyne samozřejmě umí točit.  Ale co si pamatuju, tak mě jeho filmy ani moc neuchvacovali,. Ani Hluboká voda není na víc jak na tři hvězdy. Stereotypní, i když nenudící film, s jasnou zápletkou. Tady se opravdu nespletete. A takovej ten typickej thrillerovej konec. 60%.

plakát

KIMI (2022) 

Minimalistickej thriller za pár korun s výbornou Zoë. Steven má podobně nenákladnejch filmů už několik. A umí je. Zpočátku dost nudná záležitost s neuvěřitelně otravnou větou. Kimi! I am here!. Postupně se to ale stejně jako hlavní hrdinka osměluje, a konec už je naprosto ok. Ne každej dokáže natočit film s rouškama v lockdownu, aby měl nějakou úroveň. 60%.