Nejsledovanější žánry / typy / původy

• Horor
  • Krimi

Recenze (4 155)

Rodinná rošáda (2023)

Vzhledem k tomu, že má rejža už něco za sebou, blbý to úplně nebylo. 60%.

Extraktoři (2023) (seriál)

Myslím, že natočeno na vysoký úrovni. I obsazení bylo dobrý. Bohužel mě do série neseděla Pavla Gajdošíková. V Chybách dobrá, tady mě trochu nepasovala. Ale neva. Úplnej problém to není. Bohužel mě trochu mrzí to provedení. Spousty odboček, málo vypjatejch scén. Chápu, že autoři chtěli zachovat civilnost a autencitu příběhu. Jenže můj názor je tokovej, že chci, aby film poskytl takovej průběh a rozuzlení příběhu, který ve skutečnosti není možný. Proto jen tři. Prostor pro slušně odpíchlej děj tady byl. 50%.

plakát

Nejlepší Vánoce na světě (2023)

Neskutečně úlisná kravina. Na film mě vlastně nic nelákalo. Sledoval jsem ho jen kvůli Mary Lambert v režisérský židli, a snad kvůli slušnýmu obsazení. Jenže ten film je o hovně i pro děti. Tohle je snad to nejhorší, co se dá natočit kamerou pro filmový studio. Hnus. 10%.

Temná Sklizeň (2023)

David Slade měl po uvedení filmu 30 dní dlouhá noc nakročeno do velkýho světa filmu. Jenže svoji roli nezvládl. Vzal režii Tfujlight - padesátý díl a tím pomyslně zabil svoji kariéru. Co jako bylo tohle za slaboduchou báchorku. Bez strašení, bez napětí. Nemá to nic. Nápad možná dobrej, ale natočený bídně. 30%.

Pohřeb (2023)

Obsazení skvělý. Ale soudních procesů s ostrejma hranama sem viděl spousty. Tenhle film to nebyl. 50%.

Blue Beetle (2023)

Jsem ochotnej dát dvě hvězdy za hudbu a některý souboje těch dvou píčusů. Jinak hlavní hrdina jakoby vypadl z reklamy na pevnej deodorant, hlavní hrdinka vypadá spíš jak přešitej kluk, a rodinka, hlavně zprvu byla zralá na střelu hromadnýho ničení. Kdyby Soto natočil tohle bláto ve stylu Verhoevnovic Hvězdný pěchoty, asi by si to vysloužilo nějaký procenta navíc. Takhle je to jen šeredná kravina pro pubertální mimina. 30%.

plakát

The Retirement Plan (2023)

Celkem odlehčený béčko. Akce nijak netlačí na pilu, takže se při tom ani necejtíte trapně. S přihlédnutím k posledním Cageovým filmům je to v pohodě. A dokonce se i pousmějete. 50%.

Batman se vrací (1992)

Stejně jako u prvního Batmana. Nic, co by mě v dnešní době posadilo na zadek. 50%.

plakát

Cesta do tmy (2023) (TV film)

Zprvu jsem nevěděl, co tím inženýr sleduje. Ovšem jak tady někteří píší, že jako chtěl upozornit na nebezpečí drog, tak to ani omylem. Zřejmě každej z nich koukal zhruba deset minut.  Nakonec šlo o obyčejnou, ale vlastně pochopitelnou pomstu. Každej člověk v řetězci, co prodává drogy zaslouží kulku. A kecy, že si každej zaslouží soud, a šanci se napravit, to si každej bambula může strčit do prdele. Takže reálně za tři, ale tu čtvrtou za ty odpady tady. 70%. P.S. Asi taky něco dealujete, jinak to nechápu.

Batman (1989)

Co se týče Burtona, jeho rukopis je celkem rozpoznatelnej. A někteří tvůrci si od něj jeho styl půjčili. Já ovšem nejsem ani trochu jeho příznivcem. U Batmana mě ještě donedávna svitily čtyři plnotučný hvězdice. Jenže dnešní připomenutí to trochu pozmění. Ty kulisy mě připomínaly Tajemství ocelového města. Jack Nicholson tady sice asi exceluje, ale jako záporák se hodí spíš do grotesky. Porovnávat rozhodně nebudu, ale v popisku bych ubral krimi a hlavně thriller, a přidal bych tam velkým písmenem KOMEDIE. Průměr jako všechny Burtonovy filmy. 50%.