Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 291)

plakát

Největší hity (2024) 

Film mě nalákal premisou lásky k hudbě, a cestování časem. Pojatý celkem komorně, s docela příjemnejma hereckýma výkonama. Krátká stopáž, spousta hudby na vinylu. Tohle mě neurazilo. V pohodě. 50%.

plakát

Red Right Hand (2024) 

Takový a tomu podobný filmy už asi budou jen kategorie C, maximálně B. A to znamený minimum finančních prostředků. Film s naprosto jednoduchým příběhem. Jenže hodinu nedochází k žádný reakci. Bluma jen chodí sem a tam, shání důkazy, a všemu zpočátku spíš přihlíží. Tohle je takový potvrzení toho, že doba Stevena Seagala ve formě byla prostě jen jedna. Až po hodině ničeho ocukrovanejch kecama o modlení se začne něco dít. Bohužel pohled na Andie s puškou v běhu, a její pohled jako když drží kus hovna, byl dost děsnej. A tak dvě hvězdy bohatě stačí. 40%.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Neuvěřitelný hodnocení tohodle seriálu je pro mě záhadou. Lněnička v roli policajta sluníčkáře- milýska, kterej se bál recidivistů, a domů si bral vraha buhvíkolika ženskejch. Popravdě Callahan to nebyl. Herec v roli toho blba zahrál svou roli dobře, a to byl snad nejsvětlejší moment týhle šestidílný série. Jinak celý to bylo roztahaný, nudný, vlekoucí se jak smrad z ponožek. Vyšetřování bylo jako jeden velkej výlet. A věta , kterou náš Markovič vypustil z úst ve mě bude rezonovat ještě dlouho. Proboha, my tady s ním procestujeme celou republiku, šaškujeme s ním, a on se chce podívat, jak ho oběsí.. Já bych to znovu zavedl. 40%.

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Nakonec tady tomu trochu zvednu hodnocení. Z důvodu, kde se většina filmu odehrává, to není tak papundeklový jako v jedničce. Ale jinak ta zábavnost je na dost nízký úrovni. 50%.

plakát

Napoleon (2023) 

Musím přiznat, že film u mě zhatily dvě veci. Fénix v jacketu je u spousty fans skvělý herec. Má neučesanej, nervní styl. Jenže mě přijde unylej, pořád stejně strnulej, a prakticky bez karismá. A druhou věcí je spíš zaměření filmu na ty nejnudnější životní trable velkýho Bonaparta. Když k tomu přidám styl Scotta, není to zrovna filmovej gejzír. Podle hodnocení mě to bavilo tak zpoloviny. 50%.

plakát

Lítá v tom (2023) 

Slušná žánrovka. Sympaticky obsazenej film, kterej je celkem vtipnej, slušně zahranej. Což platí hlavně o Táně Medvecký. A i když ten konec byl trochu překotnej, a Hádek se choval jak sračka, tak nakonec slušný. Zatím za tři. 60%.

plakát

Madam Web (2024) 

Po Argyllovi další zklamání. Což o to, na ty buchtice se dobře kouká, ale o to ve filmu nejde. Ony totiž ty dámy ani nemaj co hrát. Film postrádá spoustu věcí. Akce tady skoro není, zainteresovanost diváka už vůbec neexistuje, takže to sledujete jako reklamu. Zbytečný, zbytečný. 20%.

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Neuvěřitelně nepovedená ptákovina. Začátek je přesně ten druh filmů, který mám nerad. Realita, sny, představy. Pak se to otočilo, ale ani tak nic, co by mně nějak zainteresovalo do děje. Ono totiž dalším problémem je neskutečně blbej výběr herců v hlavních rolích. A korunu tomu nasadí konec. To už vypadalo jak Ein kessel buntes. Buď Vaughn spadnul na zahradě ze stromu, a nebo má k někomu nějakej dluh. Jinak nechápu. 20%.

plakát

Šťastné a krvavé (2023) 

Samozřejmě odpad dát nemohu. Protože ač pro děti , tak určitá profesionalita v tom filmu je. Ale jinak jen chabej pokus o nějakou hororovou komedii. Ono tam totiž kromě pár malejch scének není zhola nic. 30%.

plakát

Slunovrat (2019) odpad!

Fakt nevím, co na tom kdo vidí. Ariel je debil, což potvrzuje každým svým filmem. Já se nechal načapat už Dědictvím, ale tohle mě původně minulo. Ale nebudu chodit kolem horký kaše, a nebudu si hrát na obrovskýho odborníka, fajnšmekera, a prostě tomuhle hovnu napálím odpad. S velkým O, a s velkou radostí. Konec trochu evokoval nakouknutí za brány Bohnického sanatoria. Podle kvalit tohodle borce jde zřejmě o nějakého, podobně řemeslně zdatného příbuzného paní Asterové. Škoda. Kdyby mi ten zmrd alespoň v popisku nastínil, že na konci bude táborák, koupil bych si dva buřtíky, a s hořčicí by to dojem trochu vylepšilo. Jinak jdi s tímhle hnojem do prdele. 0%.