Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (11)

Pažoutovi

Pažoutovi (2010) (seriál)

Krátký sitcom vysílaný na internetu vypráví o čtyřčlenné rodině Pažoutů a jejich zvláštním autě.

Rande naslepo

Rande naslepo (2010) (pořad)

Stále někoho hledáte, ale pořád to není ono? Jste akční a nebojíte se kamer? Vyberte si toho správného partnera nebo partnerku jen podle jeho hlasu, aniž byste jej viděli. Běžte do pořadu RANDE NASLEPO! Pořad Tv Prima uvádí Miloš Knor.

TOP STAR

TOP STAR (2010) (pořad)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury".

Čápi s mákem

Čápi s mákem (2010) (pořad)

Čápi s mákem je kucharská show s celebritami (Iveta Bartošová, Agáta Hanychová, Zuzana Bělohorcová, Dolly Buster, Eva Máziková), kde vítěz s nejvyšším počtem bodů získá výhru 250 000 Kč na charitativní účely.

The Compass

The Compass (2009)

Tvůrci se po TAJEMSTVÍ (2006) a THE OPUS (2008) rozhodli natočit další dokumentární snímek THE COMPASS, kde spousta odborníků, ale i obyčejných lidí radí, jak pozitivně myslet, jak získat sebevědomí, jak dosáhnout svého cíle a hlavně, co pro to udělat.

UP.paráda

UP.paráda (2009) (pořad)

UP.PARÁDA je zábavný pořad pro děti, který vysílá Tv Public. Děti se můžou těšit na postavičku ''Žjóva'' a na spoustu pohádek. Pořadem provází Václav Upír Krejčí, který představuje strýčka jménem ''Up''.

Ideální zeť

Ideální zeť (2008) (TV film)

Dospělá dcera představí rodičům svého nového partnera, který se živí jako policista. Problém však spočívá v tom, že otcovi se její přítel vůbec nelíbí a snaží se jejich vztah překazit...

Potomci

Potomci (2008)

Descendants je 3D animovaný krátkometrážní film, který se točil tři roky a vypráví o květinách, které žijí stereotypní život. Jednoho dne však spatří koloucha a jedna květina s ním zatouží odejít. Ta druhá jí však poví, že je velmi nebezpečný, a že zabil její nejbližší. Jak tedy dopadne příběh mezi květinami a kolouchem?

Bar

Bar (2006) (pořad)

Reality show o lidech, kteří jsou odtržení od normálního dění ve vile, avšak pracují jako barmani. Jsou rozděleni do dvou skupin - žlutí a červení. Z každé skupiny jde týdně jeden do duelu, ve kterém hlasují diváci pro toho, kdo se jim líbí nejvíc. Pořad vysílala TV Prima v roce 2006.

Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit

Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit (2005) (pořad)

Kdo má na světě nejmenší oko? Kdo má na světě nejvíce dětí? Kdo má na světě nejdelší vlasy? Zajímá Vás, co všechno je zaznamenané v knize rekordů? Spoustu zajímavostí uvidíte právě v tomto pořadu České televize!

Devianti

Devianti (2004)

Ve filmu DEVIANTI chodí svobodní lidé s různými úchylkami do poradny, která jim hledá nejvhodnějšího partnera. Co ale sám mladík, který svou práci miluje a dává páry dohromady? Je jeho přítelkyně ta pravá nebo se něco změní, když příjme do poradny novou asistentku?

Reklama