Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Mysteriózní

Recenze (19)

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Knihu Hobit jsem přečetl několikrát vždy když nebylo co číst:-) Klasika je prostě klasika. Peter se ujal natočení ve svém stylu. Kniha je kniha a film je film. Za předpokladu že nebudu lpět na knižní předloze nezbývá než dát 5 z 5ti a těšit se na třetí díl.

plakát

In the Night Garden (2007) (seriál) 

Musim na sebe vzít povinnost bránit pohádky pro nejmenší před totálními kretény a vylízanci. Je to pohádka pro děti, tudíž je dost neobjektivní hodnotit to jako odpad notabene když jste pořádně neviděli ani jeden díl. Zejména vyypatlanci jako nessbeal kterej má 1000 komentářů které mají dohromady asi 4000 slov. Kdyby ti ty blbe pouštěla maminka tyhle pohádky v dětství, nestala by se z tebe možná taková přiblblá raperská vopice.

plakát

Teletubbies (1997) (seriál) 

Koukám že ČSFD je plné retardů co nepochopí, že tento pořad není určen jim. Nestačím se divit vašim komentářům a hodnocením. BBC jako taková patří ke světovým špičkám co se vzdělávacích a dokumentárních pořadů týká. To vaše posměšné šišlání tady jen naznačuje na jaké mentální úrovni jste vy sami až na pár světlých vyjímek co umí přemýšlet než něco ohodnotí. Co se mě týká musím dát za svého 11 měsíčního synka 5 hvězdiček protože on to miluje. Kdyby teletubbies hodnotili děti z celého světa, dosáhli by 90 procent ani by jste nemrkli. Howgh

plakát

678 (2010) 

Co znamená téměř autentické?

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Teda lidi!!! Ja mám pocit že jsem asi koukal na něco jiného. Protože na Banshee na kterej jsem koukal já se prostě koukat nedá. Hlavní hrdina hraje jak ochotník divadla v Postoloprtech stejně jako většina jeho kolegů. Ve filmu se šoustá jak o život a děj je předvídatelný a hloupý. Po třech dílech jsem to musel vzdát. Nezbývá mi nic jiného, než ostatním popřát příjemnou zábavu.

plakát

Černobylské deníky (2012) 

Já teda než se sem vyjádřim musim napsat že koukat na tuhle blbost byl úlet moji ženy:-)) Moje žena miluje horory stejně jako já jenže na co se budeme dívat plánuju já. Jsem totiž děsně rozmazlenej a jak vidim kousek pod 50 procent, právem odvracím pozornost. Jenomže žena přišla se super nápadem. "Dneska by jsme si mohly pustit film který jsem objevila já" řekla a dodala " koneckonců, dycky koukáme jen na to co chceš ty." "A na jaký film chceš koukat" ptám se já. " Na Černobylské deníky" odvětí spíše tázavě. " Ale to je prej děsná kravina" odvětím. " Jasm tomu dal 3 hvězdičky" protestuje. Jasm je fanoušek hororu a já tedy že dem na to. Pustíme si to a uvidíme. Musim přiznat že jsem se vydržel skoro do pulky. Pak jsem usnul. Probudil jsem se až na konci filmu a byl jsem rád že jsem to prospal. Žena uznala že jsem měl opět pravdu a mě se po tomto drobném partnerském vítězství tuze krásně usínalo:-)

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

Tak já tenhle film našel tady na CSFD. Byl jsem úplně nadšenej že jsem našel něco tak slibně vyhlížejícího a teď po dokoukání jsem tak trochu zklamanej. Celý ten vztah mezi dvěmi hlavními postavami zdál se mi poněkud podivný... film nemastný a neslaný. No nevim...asi jsem koukal na něco jiného bo co:-)

plakát

Sinister (2012) 

Těšil jsem se, jak tomu napálím plnej počet. Bylo to super ale zklamalo mě, že jsem ten film prokoukl od první minuty. I když teda musim uznat, že jsem měl za to, že vrahem nebude malířka:-))))) Ale jinak super film na ponurou noc.

plakát

Konfident (2011) 

Nerad bych byl za hnidopicha ale nějak mi na tomhle filmu něco nevonělo hned od začátku. Začátek filmu kde je zavražděn jakýsi estébák obyčejnými záklaďáky na základě rozkazu gumáka přes vojenskou vysílačku? Nějak mi to smrdělo. Nechce se mi věřit, že by byl někdo takto zavražděn před tolika svědky. Takhle se to přece nedělalo. Existovalo mnoho jistějších způsobů. Ale budiž. Příběh se pak odvíjel dost průhledně. Adam rozjel karieru konfidenta bez nějakého velkého zaváhání a už to jelo.Podpis, svatba, byt byť konspirační, romantika, píchání ( píchá se tam na takovej filmeček dost) a pak to přijde. Čert totiž nikdy nespí. Mno....asi takhle. Jirka Mádl to možná dobře zahrál na bábu s dědkem ale na mě jeho hereckej šarm v tomhle filmu nezapůsobil. Film od deseti k pěti za dvě hvězdičky.

plakát

Školní výlet (2012) odpad!

Svatá Marie na nebesích co to je????????!!!!!!!!! Ok:-) Žádnej soucit se stářím. To je teda P......a. Já se tomu Vašíkovi Klausovic nedivim že láme na českým filmem hůl. Škoda té práce když stojí za hovno. Maghnus