Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (128)

plakát

Adikts (2024) (seriál) 

Po prvním díle jsem chtěla dát odpad. Po druhém jsem si řekla, že už koukat nebudu. Nakonec jsem se přemohla s vidinou toho, že je to jen pár dílů a jsem ráda. Herecky velmi dobré, potenciál seriálu bych ale viděla mnohem výš. Škoda.

plakát

Trojúhelník smutku (2022) 

Pro mě naprosté utrpení, které jsem nakonec přežila v kině do konce. Nevkusný humor. Doma bych nedokoukala. Některé myšlenky a nápady jsou skvělé, nicméně od blicí scény, kdy jsem opravdu musela odhlížet od plátna, už jsem nějak neměla chuť film dál sledovat.

plakát

K tabuli! (2022) (pořad) 

Zajímavý koncept. Pořad odhaluje kandidáty z trochu jiné stránky, jelikož musí reagovat odlišně než v klasických politických debatách. Velmi užitečné, krásně vykresluje osobnosti jednotlivých kandidátů.

plakát

Od soumraku do úsvitu (1996) 

V programu psali "akční film", očividně skvělé obsazení. První hodina filmu bavila, kvalitní kriminálka, ale pak to přišlo, totální fantasmagorie. Nedalo se dokoukat, vypnuli jsme, jakmile nám došlo, že se to hrdinům pouze nezdá z toho, jak moc pili. :D Do konce jsem to opravdu nezvládla, takže nemohu soudit, jaké to celé mělo rozuzlení. No, možná kdybych na to koukala v roce 95 a s vědomím, že se Mexičani začnou proměňovat v upíry, nebo bych na to od začátku nekoukala jako na seriózní film, pak by se u toho možná dalo dobře pobavit.

plakát

Běženky a kapři (2016) (TV film) odpad!

Já snad ani nemám slov. Párkrát jsem se dobře zasmála, protože žralok skákající po mělčině na modelky, které o herectví neslyšely ani z vlaku, byl skutečně k popukání, ale dokoukat to, to by byl fakt masochismus.

plakát

Co je šeptem... (2005) 

Zvrácená zápletka, nudný děj, žádný humor a ani jsem pořádně nedokázala fandit hlavní postavě (J. Aniston), kterou jinak naprosto zbožňuji... Celkově mi to nepřišlo moc uvěřitelné.

plakát

Masaryk (2016) 

Výborné herecké výkony a alespoň pro mě po celou dobu poutavá a zajímavá podívaná (těžko však říct, jestli film může zaujmout i v zahraničí historicky nezainteresované diváky). Za mě obrovské plus, že se nejedná o nadabovanou verzi, ale Čech s Čechy mluví česky, v ostatních případech anglicky. Podtrhuje to realitu.

plakát

Svět podle Daliborka (2017) 

Musela jsem koukat natřikrát. Na jeden zátah jsem na to neměla sílu. Závěr v Osvětimi už byl opravdu moc.

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Nějak tomu chyběl vtip, chemie mezi herci a napětí. Naopak stopáž byla příšerně dlouhá.

plakát

Voldemort: Origins of the Heir (2017) 

Nedalo se dokoukat, navíc do světa HP mi to nějak nesedí. Jedna hvězda pro amatérský projekt - na jejich poměry to vizuálně vypadalo celkem dobře.