Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (607)

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Taky jsem měl období, kdy jsem tak tápal, že jsem si říkal, že to možná nemá cenu. Vydržel jsem a vyklubal se z toho asi nejlepší seriál Netflixu.

plakát

Chalífát (2020) (seriál) 

Fantastisk. Pár minut po zhlédnutí finálové epizody stále nemám slov. Nejlepší a hlavně nejkomplexnější seriál nejen svého žánru, ale za hodně dlouho dobu i celkově. Před Švédy smekám. 2 série není potřeba. Podle mě není šance, že by si to mohlo udržet kvalitu, ale skrytě doufám, že bude.

plakát

Ukaž se, Charlie (2019) (seriál) 

Idris Elba je top ve všem, kde hraje a to co předvedla dětská herečka je si zaslouží hvězdu nahoru.

plakát

Věříte svému počítači? (2018) 

Super 'dokument', který sice tlačí určitý narativ, ale je přitom překvapivě objektivní. AI má prakticky nekonečné možnosti a bude zajímavé sledovat, jak se bude vyvíjet.

plakát

Ty, já a ona (2016) (seriál) 

Jednoduše to funguje, a skvěle. Chemie mezi 3 hlavními postavami je neoddiskutovatelná a celkově casting se velmi povedl. Do toho spoustu vydařených vtípků a já musím hodnotit za plno.

plakát

Arsenal Legends: Thierry Henry (2013) 

Asi takhle nějak má vypadat dokument o sportovní legendě. Skvělé, vkusné a samozřejmě sentimentální hodnota nevyčíslitelná.

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Skvělá jízda pro trochu náročnější. Netflix prostě netrefuje vedle a pro mě je tenhle seriál lepší než True Detective, se kterým asi bude nejčastěji srovnáván, i když je tématicky trochu jiný.

plakát

John Oliver: Co týden dal a vzal (2014) (pořad) 

Rozhodně ne objektivní, ale za to velmi vtipné. Jeho rozebrání FIFA bude navždy legendární. Po právu má Oliver a jeho show místo na HBO. Velká kvalita.