Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (464)

plakát

Alfa samci (2022) (seriál) 

Me se to libilo. Jakoby to bylo natocene o mych spoluzacich za 20 let :) a po dlouhe dobe jsem mela rada vsechny postavy, ikdyz byli docela ujeti, tak byli autenticti, jak se v tom ( = v tom dnesnim zivote plneho protichudnych roli) placali.

plakát

Monstrum (2022) (seriál) 

Remeslne naprosto skvostne udelane. Misty jsem myslela, ze to nedokoukam. Nevim ani jak to udelali, ze to pusobi tak odporne, a to jsem videla spousty hororu

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Viděno v kině. Mě se to moc líbili. První 2/3 jsou hláška za hláškou a bere se to hodně sebeironicky a s nadhledem.  Před koncem je to trochu moc emocionální, ale ještě pořád jakštakš na snesitelné hraně.  Konec jsem úplně nepochopila, a úplně to ani nedává smysl, ale asi s tím dokážu žít.

plakát

Rodiče napořád - Jiřina (2017) (epizoda) 

na konci i slza ukapla. Fuha, jak ta pani do toho dokaze davat 110%, to je neuveritelne.

plakát

Rodina na baterky (2021) 

Mily, vtipny, tak nejak trochu jiny. Par emocionalnich momentu. Pekna animace i fajn zapletky

plakát

K zemi hleď! (2021) 

velmi prijemne prekvapeni. Od hereckych vykonu, vykresleni postav, humor, namet, az po konec.

plakát

Teherán (2020) (seriál) 

celou dobu jsem byla napnuta jak ksandy a vlastne fandila vsem, ikdyz vsichni meli uplne protichudne zajmy. Krasne i realisticke zabery z Teheranu a nepripadalo mi, ze by slo v necem o propagandu. Naopak dost zajimave popisoval svet z mnoha ruznych pohledu a ukazoval, ze nekdy vlastne nemame moc na vyber.

plakát

Chalífát (2020) (seriál) 

Takové Game of Thrones po švédsku. Alespoň podobné pocity jsem u toho měla - Opravdu nechcete být ani jeden ze všech představených účastníků.

plakát

The End of the F***ing World (2017) (seriál) 

scenar by hoooooooodne WTF, ale ti herci a psychologie postav byla tak paradni, ze to cloveka chytlo a nepustilo.... hlavne serial, kdy jsem nevedela, co bude za pet minut jsem nevidela uz hooodne dlouho...

plakát

Unplanned (2019) 

Řemeslně (kamera, barvy, záběry) moderně udělané. Bohužel tam bylo hrozně moc amerického přehánění, černobílého vidění postav, často přehnaně emotivní hudba. Ale první vlaštovka na todle téma, a z úplně jiné perspektivy, než je člověk běžně zvyklý. Nevěděla jsem, jak se to bude vyvíjet a tudíž to pro mě bylo i celkem překvapivé. Bohužel od půlky to šlo trošku na sílu. Bylo by zajímavé vidět podobný film zpracovaný v Evropě.