Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (69)

plakát

Absolventka (2009) 

Tady mi vadila ta obrovská předvídatelnost. Film jako kdyby byl napsaný podle šablony na ostatní takové. Určitě se na něj dá dívat, Alex Bledel je sympaťačka a nebude vás to nudit. Těch 50% si to zaslouží. Ale pokud doufáte, že vás to nějak překvapí nebo že se na to jednou budete chtít podívat znovu, jste vedle.

plakát

Ali (2001) 

Neuvěřitelně zdlouhavé.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Pokud budu srovnávat Amazing Spidermana s tím Raimiho, tak jsou oba velice nepovedené. Tento má o poznání horší scénář, na druhou stranu Peter Parker je sympatičtější, ale zas není takový loser, jako měl být. Pavučina mu nestřílí z rukou, ale z přístroje, což mi u Raimiho verze vadilo. Nesmysly se ale objevují doslova v každé scéně. Obecně nechápu proč se toto natočilo.

plakát

Atlas mraků (2012) 

3x jsem u toho usnul, pak jsem to vzdal. Jednou to třeba dokoukám...

plakát

Babovřesky (2013) 

„Dozvěděl jsem se, že v Čechách a na Slovensku vidělo Babovřesky už skoro osm set tisíc diváků,“ řekl Troška. Musím se pochlubit, že jsme v žebříčku návštěvnosti přeskočili Avatara, Pána prstenů nebo Harryho Pottera,“ dodal Troška. A můžete brečet a dávat si kolik odpadů chcete, klidně i jen po zhlédnutí traileru. :-)

plakát

Bez frází (2018) (pořad) 

Jako hokejový fanoušek říkám, že je to celkem nuda, byť bych měl být širší cílovka (ta užší asi budou fans Sparty). Možná je to krátkostí dílů, kvůli které nestihnete být vtáhnuti do děje, možná je to špatným scénářem, nevím, ale když to třeba srovnám s All or Nothing: Manchester City, který vzniklo taky letos, tak je rozdíl propastný.