Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (69)

plakát

Shoky & Morthy: Poslední velká akce (2021) 

Štáfek hrát neumí, hlavní postavy se chovají random a nejlepší je Magnusek, což není překvapení, když hraje v podstatě sám sebe ve skutečnosti.

plakát

KOMETA:FILM (Z nebe do pekla a zpět) (2019) 

Jakžtakž se tomu daří hrát na emoce, ale sestříháno je to příšerně, příběh není ucelený, je vynecháno spousta podstatných věcí a neviděl jsem tam pohled nějaké třetí strany, tak ani nevím, jestli to jde nazývat plnohodnotným dokumentem. Na druhou stranu člověk na ty událost rád zavzpomíná a je jedno, jestli přes video na YouTube, nebo přes tenhle projekt.

plakát

Bez frází (2018) (pořad) 

Jako hokejový fanoušek říkám, že je to celkem nuda, byť bych měl být širší cílovka (ta užší asi budou fans Sparty). Možná je to krátkostí dílů, kvůli které nestihnete být vtáhnuti do děje, možná je to špatným scénářem, nevím, ale když to třeba srovnám s All or Nothing: Manchester City, který vzniklo taky letos, tak je rozdíl propastný.

plakát

Voldemort: Origins of the Heir (2017) 

Od fan-made filmu se většinou očekává, že bude mít mizerný vizuál, podprůměrné herecké výkony, ale fakta nastudovaná lépe než původní autorka. Tady je to naopak, efekty působí parádně, herci ujdou, nicméně scénáristi netuší, co za zvíře je ve znaku Havraspáru (ne, není to havran), nebo kdy vlastně udělal Voldemort ze svého deníku viteál. Navíc si nemyslím, že by byla Voldemortova osobnost vyobrazena správně. Z nefanouškovského hlediska bych vytkl to, že scénář působí poslepovaně a ne-příliš záživně, byť třeba scéna u Hepziby Smithové byla povedená. I tak ale doporučuju, ať se na to podíváte, třeba budete mít jiný názor.

plakát

Uteč (2017) 

Říkejte mi klidně rasista, ale film podle mě trpí tím, že je určen pro jednodušší (afroamerické) publikum, a tak je celkem dost průhledný.