Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Byl jednou jeden... člověk (1978) (seriál) 

Absolutně nejlepší seriál pro všechny věkové kategorie, kteří se chtějí dozvedět jak jejich tělo pracuje a to humornou a přehlednou formou :)

plakát

Já-tě-vidím.com (2006) 

Docela jsem se na tuhle "komedii" tešil, ale zasmál jsem se jen parkrát a to možná tak do poloviny filmu než se o tom rodina dozvěděla, že jsou sledováni. Potom už to stálo za nic.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Úplně nejlepší animovanej seriál.. Kam se na Bendera a spol. hrabou Simpsonovi ? Už se těším na nové díly.

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Tento seriál je jeden z mála v poslední době, který mě opravdu zaujal na tolik, že jsem prostě musel vidět každou epizodu a když už jsem se zakoukal tak prostě se nešlo odtrhnout. První série byla brilantní, tolik zvratů, zápletek a problémů co hlavní hrdinové prožívali, mě naprosto fascinovali, a nikdy jsem si nemohl být jistý, jak se seriál bude dál odehrávat. V následujících řadách bylo ovšem vidět jak tvůrci už nevěděli, jak v tomto seriálu pokračovat, ale dokázali to až do 4 řady a tou díky bohu seriál skončil. Nejde tomuto seriálu i přes nepříliš povedenou 4 řadu dát horší hodnocení než 5 hvězd.

plakát

Suprhrdina (2008) 

Nechápu tak nízké hodnocení... Osodně tak 80% místama jsem měl záchvaty smíchu. Luxusní parodie !

plakát

Trestná lavice (2005) 

Nemůžu si pomoct, ale filmy nebo seriály z vězeňského prostředí mě prostě berou a tento mě nadchl nejvíce a myšlenka zápasu dozorců proti vězňům ještě víc. Nejde tady jenom o poslední zápas, ale o celý děj filmu, který je fantastickým způsobem doplněn vtipnými scénkami. U tohoto filmu si nebude moct dojít na záchod, aby vám něco neuteklo. Nejlepší a nejvtipnější část tohoto filmu, je jak Adam Sandler nabírá do svého týmu hráče, kterým jde jen o to, aby mohli dozorcům co nejvíce ublížit a všechno jim oplatit. V závěrečném zápase by se zprvu mohlo zdát, že dozorci vyhrají, ale Adam Sandler v roli profesionálního hráče na konci zabere a vězňové vyhrají.

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

K tomuto filmu se dá říct jen jedno. Nejhorší film co jsem kdy viděl. Na tomto snímku je nejvíce zarážející, že je od tvůrců Scary Movie a ty jsou naopak nejlepší a nevtipnější parodie co jsem kdy viděl. Vydržel jsem celý film a za to bych si opravdu zasloužil zápis do Guinessovy knihy rekordů. Celý film jsem čekal, kdy se zasměju a to že asi v polovině filmu začaly padat krávy na hlavu to může rozesmát tak pětileté dítě. Film nemá žádný děj, ani zápletku prostě nic co by měl film mít. Nezaslouží si být ani tak vysoko v žebříčku nejhorších filmů a bylo by lepší, kdyby se po něm slehla zem, jako by nebyl ani natočen. Ačkoliv mám nutkání dát aspoň jednu hvězdu za snahu a za finální píseň tak mi to ale svědomí nedovolí.