Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (95)

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Troufnu si říct, že je to nejlepší válečnej film, od vojína Ryana. A vůbec nevadí že hl. hrdnina nezabije hordy nepřátel, o jatka se staraj všichni ostatní.

plakát

Krotitelé duchů (2016) 

Nejvtipnější na celym filmu je asi Hemsworth, ten děkan, starosta, camea původních herců, sprajer, poslíček s jídlem, vládní agenti.... prostě všichni mužští herci, i když se tam objeví na pár minut se dost snaží a jde jim to, ženský fakt vtipný nejsou, nejhorší byla ta negřice a rádoby střelená vědkyně...

plakát

Sedm statečných (2016) 

Western jak má bejt, srovnání s původní "sedmičkou" se sice nabízí, ale srovnávat to, je kravina. Tohle je prostě western podle 21. století, bud se vám to líbí, nebo ne. Musím ocenit, že i když se to nabízí tak tam není žádná přiblbá romantická dějová linka, prostě jen sedm pistolníku se dá dohromady, "obsadí" město, přichystá obranu a v parádní přestřelce nakonec... No... To, na co tam stejně všichni půjdou, tam na konci přece jenom je ;)

plakát

Comedy Club (2016) (pořad) 

Většinou jsou ty stand-upy vážně blbý a přítomíní "baviči" tu až moc tlačí na pilu, až si člověk říká čemu se tam ty lidi sakra smějou.... Ale najdou se tam i světlý momenty, kdy se člověk opravdu zasměje, zpravidla u osvědčených komiků, Knor, Čech...

plakát

Želvy Ninja 2 (2016) 

Za mě se reparát prvního dílu poved. Konečně sem dostal klasický želvy, tak jak je znám z dětství.... teda téměř. Je totiž jasný, že se pár věcí muselo hodit do moderního hávu, ptz by to jinak dnešní fakany nebavilo, ale už to není tak zmršený jako v prvnim díle. Až po shlédnutí tohohole přijdete na to, jak moc to všechno chybělo v prvnim díle. Vrcholem nostalgie byly závěrečný titulky s byť trochu předělaným, klasickým, želváckym THEME.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Řeknu k tomu jen málo. V tomhle fiilmu prostě nejde Batmanovi nefandit, ptz vsechny důvody proč dělá co dělá dávaj smysl a Superman je pitomej skautík. No a pak sem čekal že střetnutí dvou největších superhrdinů ever bude prostě velkolepější než jen pár ran pěstí, umyvadlem a nakonec to skončí pádem z 8. patra... Jo a Wonder Woman má malý kozy ;)

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Zbytečně dlouhá srágora, která se neskutečně vleče. Podle trailerů sem čekal bitvy bohů a aspoň nějakou, jakž takž dobrodružnou cestu, prostě asi tak tříhvězdičkovej film na způsob souboje, nebo hněvu titánů. Místo toho sem dostal spoustu mluvení za chůze, přehnanýho a neustálými hledění na něco, přiblblý keci o ničem a jenom sem tam nějakej ten souboj, kterej stejně skončil téměř hned jak začal... takže dávám jednu hvězdu víceméně z milosti.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Nemůžu za to, nestydim se zato. Kdyby mi to někdo třema roka tvrdil tak bych ho měl za blázna, ale tahle série mě prostě dostala. Když mi tenkrát říkali: "hele, na to by jsme mohli jít", já sem to měl za další pitomej "twajlat". Pak sem to viděl a úplně mě to dostalo, že jsem si prostě musel přečíst knížky, abych věděl jak to dopadne. V první řadě bych chtěl říct že srovnání s právě s "twajlatem" je uplně mimo. Jasně není to Treminátor, Rocky, Rambo, ale prostě to má svoje kouzlo. Někoho to prostě chytne někoho ne, s tim se nedá nic dělat. Já patřím těm který měli na začátku předsudky a nakonec sem rád že jsem i přes to do toho prvního dílu čel, byť ně do kina ale doma u televize. O mojí slaposti pro Jen se zmiňovat nebudu ;) Tolik teda shrnutí. První díl byl opravdu jen o kecání a přípravě na revoluci a ocenit ho dokážou především čtenáři, ale druhá část je plná akce a přesto nic z knížky nechybý. Takže za prvé, díky bohu že to rozdělili, jasně že kvůli prachům, ale to je mi jedno ptz sem dostal v podstate celou knížku převedenou do filmový podoby. Parádní konec další "éry" a já ted prostě cejtim že nemám na oc se těšit, teda aspon ne tolik jako na to až opravdu uvidim všechny díly HG. Tohle je jedinej díl serie na kterej pujdu víc než jednou ;)