Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Recenze (33)

plakát

Rellik (2017) (seriál) 

Skvělý nápad, že to jde pozpátku, sice si na to člověk musí zvyknout, ale stojí to za to, to postupné odhalování chování jednotlivých postav je o to zajímavější, ať už v osobní rovině či profesní.

plakát

Orel Eddie (2016) 

Kdybych měla film popsat jedním slovem, tak by to nešlo. Neskutečně milý, zábavný, dojemný, lidský, napínavý. Až budu mít někdy v životě "opět" chuť něco vzdát, vzpomenu si na Eddieho !

plakát

Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý (2014) 

Kdo má rád sever, dost ujetej černej humor a zombíky, tak pro toho to bude pecka. Bavila jsem se od začátku do konce, výborný seky, masakr scény a závěr to jen dorazil. Pro mě velký překvapení, určitě si to po čase pustím znovu.

plakát

Travelator (2014) 

Námět filmu není špatný, mohl to bejt dost dobrej film,...mohl....není. Celý film mi bylo jedno, co se stane nebo nestane a hl.postava mi lezla neskutečně na nervy, škoda.

plakát

Olive Kitteridgeová (2014) (seriál) 

Frances je zde prostě kouzelná!!!! Konečně zase příběh, který je natočený tak nějak přirozeně od srdce a né prvoplánově. Hodnotím po 2.dílech, nemůžu se dočkat dalších dvou. Každopádně už teď vím, že mi Olive bude sakra chybět...

plakát

Kancl (2014) (seriál) 

Bála jsem se toho hrozně a světe div se, takovej průser, jakej jsem čekala, to není. S originálem se to srovnat nedá ani náhodou, ale to ani nikdo nečekal. Čekala jsem vyloženě trapnej pokus a dopadlo to nad očekávání přijatelně. Takže za mě...celkem slušná snaha o nedosažitelné.

plakát

Třídní sraz 2 - pohřeb (2014) 

Jednička mi přišla krapet vtipnější, ale i tak to stojí za vidění, to každopádně! Ty postavy si prostě nejde neoblíbit. Výborný k uvolnění a oddechnutí a pořádnýmu zasmátí se, a jakože je to dnes celkem potřeba...Takže jo jo jo a doufám, že úspěch dvojky dovede i ke trojce! Budu se těšit!

plakát

Snowtown (2011) 

Uf uf...tak jednu konkrétní scénu budu z hlavy vymazávat bohužel hodně dlouho, jestli se mi to vůbec podaří. Podobné pocity ve mně vyvolal film Jezero smrti, který, stejně jako tenhle film, už nehodlám znovu vidět. První půlka mírný rozjezd, druhá brutální dojezd. A hlavně pro mě nepochopitelné Jamieho jednání, nebylo zde pořádně ujasněno, proč???? Ať už je mentalita člověka jakákoliv i vlivem prostředí a okolností, tady jsem si jen stále říkala PROBOHA PROČ??Nicméně solidně natočené a za zhlédnutí to stojí, ale opravdu jen jednou!!!

plakát

Pozůstalí (2014) (seriál) 

To, co jinde může fungovat (u Lynche apod.), tak tady to fakt nejde nejde nejde....Je to děsný. Pořád čekám s dalším dílem, kdy to nebude stát za h.... a je to horší a horší. Dokoukám to ze zvědavosti, ale v obrat moc nedoufám. Nicméně je to škoda, některé postavy jsou zajímavě rozehrané a dobře zahrané, hudba strhující. Mohla to být pecka, žel "méně je někdy více" zde platí dvojnásob. Škoda. I tak ale z původního hodnocení zvyšuju na tři...Po posledních dílech 1.série zvyšuju na čtyři hvězdy...nečekala jsem obrat k lepšímu, ale stalo se!

plakát

Silicon Valley (2014) (seriál) 

Po prvním díle hodnotím zatím třemi hvězdami, ale musím říct, že mě to celkem mile překvapilo, uvidíme, zda se to rozjede po nějaké příjemné vlně...