Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Dokonalý smysl

Dokonalý smysl (2011)

Nejdříve přijde pláč:'(.......poté hlad:(...... pak vztek:/....... a v neposlední řadě štěstí:)) IT's THE END of THE WORLD

Mezi vlky

Mezi vlky (2011)

Ještě pořád to rozdýchávám, už skoro čtvrt roku... A pořád nevím, co bych napsal. Snad jen, "že je to pro mě jeden z nejvíc nejlepších filmů" A to, co předvádí Liam, my bere dech... o závěrečné scéně radši ani nemluvím! To je ten důvod, proč je tento film tak vyjímečný... protože posledních 5minut filmu je krásný, úžasný, dojemný, neskutečný... Je to jeden z důvodů, proč se vlastně na ty filmy díváme... protože tohle nikde jinde neuvidíte. Nikde jinde vám nebude běhat mráz po zádech, až se z toho samy rozbrečíte. "This is a reason..."

Drive

Drive (2011)

Ryan Gosling( alias Driver )jako nájemný řidič gangů... patří určitě do TOP 10. Soundtrack je naprostá špička, už jen za něj je ***** hvězd.

Počátek

Počátek (2010)

Už když jsem viděl trailer, řekl jsem si - kurňa, to by mohla být dost dobrá pecka a ještě k tomu od Temnýho Rytíře "Chrise" Nolana. Na to bycho mohli vyrazit do kina... kdyby to byl ( s prominutím )"shit" nic se neděje, každý "rejža" nějakou tu "hovadinku" má. A ejhle po 148minutách naprosto uchvácen a dojat... Velké mistrovské dílo Velikáná filmu Mr. Christophera Nolana. (Dnes už se nebojím říci ani režisérské Legendy!) p.s. Hans Zimmer svým soundtrackem boduje jako nikdy!

Rain Man

Rain Man (1988)

Dustin Hoffman a jeho další excelentní výkon, ne-li vůbec nejlepší... zasloužený Oscar. Fascinující příběh dvou bratrů(z toho jeden "autista"), kteří se po letech znova nacházejí a prožívají spolu fantastickou jízdu...

Nelítostný souboj

Nelítostný souboj (1995)

Tak přesně takto si představuji dokonalou kriminálku. Příběh bankovních lupičů, tvrdých fízlů, honiček a přestřelek je naprosto úžasný, ale to není to hlavní. :)) Nejlepší na filmu je dvojice soupeřů De Niro - Pacino. kteří si jdou "nelítostně" po krku... A proto navždy zůstane v mých TOP filmech...!