Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Psí poslání

Psí poslání (2017)

Nejkrásnější film o nejlepším příteli člověka, pejskovi <3. Lucasion vystihl vše, co je třeba říci.

John Wick 2

John Wick 2 (2017)

SAVAGE. První díl Johna Wicka jsem viděl nedávno a natolik mě zaujal, že jsem musel ihned běžet na pokračování do kina. Dvojka nabídne převážně to samé jako jednička, takže opět není nouze o stálou akci, stovky vystřelených nábojů, nespočet rozplizlých hlav, fůru mrtvol a řadu pěstních soubojů. Možná se chvilkami trošku více mluví, nevidím to však jako mínus, alespoň má člověk čas si oddechnout. Závěrečná scéna pro mě byla naprosto šokující, pokud nebude do jednoho roku pokračování, tak asi zešílím.

Zmizelá

Zmizelá (2014)

Film pro mě končil větou: "To si ze mě děláte srandu?".

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016)

Naprosto fenomenální pojetí skutečného hrdinství, o kterém většina z nás nemá ani ponětí. Po klidném romantickém startu diváka čeká brutální obraz válečného pekla, v němž rozhodně není nouze o oddělené končetiny, useknuté hlavy a vyhřezlé vnitřní orgány. Realističnost válečných scén je na tak vysoké úrovni, že si člověk může říct: „Jo, takhle šílený to jednou určitě bylo a díky Bohu, že já jsem to nemusel zažít.“ Pro psychicky slabší jedince určitě nedoporučuji sledování tohoto filmu před spaním.

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (2010)

Videno dohromady 6x. Film pro me navzdy bude mit dva konce, avsak stale si budu stat za tim, ze hlavni postava Teddy Daniels je skutecne policistou, ktery byl prostredim psychiatricke lecebny Ashecliffe zmanipulovan natolik, ze doslova zesilel. Neuveritelny hlavobol, u ktereho si vzdy naramne odpocinu.