Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (6)

Důležitý terč

Důležitý terč (1997)

Daniel Bernhardt se představuje v roli žoldáka, který má dohlédnout na bezpečnost prezidenta během projevu. Prezident je však zabit a žoldák obviněný z vraždy se musí uchýlit do džungle mezi povstalce...

Kosmická odysea Maxe Clouda

Kosmická odysea Maxe Clouda (2020)

Sára (Isabelle Allen) je mladá hláčka videoher a jednoho dne se jí přihodí něco zvláštního – stane se jednou z hlavních postav hry. Aby se dokázala vrátit zpět do reality, musí po boku hlavního hrdiny Maxe Clouda (Scott Adkins) projít všemi úrovněmi a porazit úhlavního nepřítele.

Risk

Risk (2020)

Bývalý člen speciálních jednotek žije poklidný život se svým synem Taylorem (Matthew Garbacz). Vše se ale změní ve chvíli, kdy je Taylor unesen záhadným Mzamem. Mzamo (Mario Van Peebles) po Nerovi (Scott Adkins) chce, aby odstranil konkurenty zločineckého sindikátu.

Pouštní květ

Pouštní květ (2018)

Thomas (Terence Hill) se na své motorce vydává na cestu do Španělska, kde si plánuje v tamní poušti přečíst knihu. Prostý a jednoduchý plán se však komplikuje, když se Thomasovi do cesty připlete problémová mladá dívka Lucia (Veronica Bitto) a žádá jej o svezení. Začíná tak dlouhá cesta starého dobrodruha a mladé dívky, kdy začnou poznávat jeden druhého a možná z toho bude i mnohem víc než jen pouhé přátelství.

O život

O život (2019)

Když je Paulova těhotná žena unesena, Paul (Anthony Mackie) musí z nemocnice zachránit nájemného zabijáka Abea (Frank Grillo). Abe má u sebe důkaz proti zkorumpovaným policistům, kteří na něj chtěli hodit vraždu. Oba muži spolu začnou nedobrovolně spolupracovat, aby odhalili skutečného vraha a zachránili Paulovu ženu.

Balkánská pomsta

Balkánská pomsta (2017)

Cvičený zabiják Phillipe (Jean-Claude Van Damme) je přivezen do nemocnice Redondo Coast, kde je také hospitalizován srbský ministr. Ten je zodpovědný za smrt Phillipových rodičů, je to tak jedinečná šance na pomstu. Phillipovi pomáhá krásná zdravotní sestra Suzanne (Autumn Reeser), ale oba mají v patách nemilosrdné zabijáky. Z nemocnice se tak náhle stává válečná zóna...

Reklama