Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (642)

plakát

Zákon gangu (2008) (seriál) 

Tohle je moje hodnocení mimo názoru na motorkářské gangy a vše s tím spojené. 1. sezóna - 75%.. poznávání klubu, postav, hlavního hrdiny, vlastních zákonů. 2. sezóna - 80%.. První navštívenky věznice. 3. sezóna - 85%.. Jedna velká akce Belfast. 4. sezóna - 90%... Nový šerif, nový prezident, gradující seriál a konečně mě to začalo bavit. 5. sezóna - 90%.. 6. sezóna - 100%... Neskutečný nářez, každý díl, velké zvraty, slušná akce, jediným rušivým elementem byl Nero, ten mě prostě "sere" už od začátku, co se objevil. Jinak seriál nabírá slušné obrátky a bavil mě každým dílem více a více. Uvidíme, co přinese sedmá řada. Každopádně od chvíle, kdy Clay skončil mrtvý, měl seriál prostě spád jako prase. Pochvala. :) 7. sezóna a závěr... 1. díl, probodnutá asijská kebule Jackím, 2. díl Jackího probouzí sekačka, na konec dílu song Till Its Gone od Yelawolfa. 3. díl- Jax vykuchá na konci dílu týpka. 4. díl - mrtvá blondýna. Od pátého dílu už je to jízda až do konce, to se prostě musí vidět. 10. díl - Abel vyzradí Jaxovi tajemství.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Tohle počítám do mé potenciální TOP 10! Naprosto dokonalá záležitost! Perfektní scény, strhující Zimmer! _____ Scéna stadión, letadlo, konec! _____

plakát

Velká rána (2004) 

Film takový průměrňákov, ale má bonus. Úžasnou Saru Forster.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Pamatuji, jak jsem čekal, až vyjde poslední díl v Americe. Nostalgie, kultovka, paráda!!!

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Neviděl jsem díl po dílu, ale většinu seriálu ano! Je to největší oddychovka, prostě mě to baví, vždycky.

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Bye Jessica.. viděný 10. díl 6. řady při TV premiéře.

plakát

Specialista (1994) 

Viděno o hodině Němčiny.. celá třída čekala jenom na tu jednu porno scénu. :D

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Po shlédnutí druhé série mohu říci, že mě ještě nikdy tak seriál v průběhu sledování nepřekvapoval a nepřesvědčoval o tom, že je bez jediné chyby! Naprostá pecka, která stojí za shlédnutí!