Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (575)

plakát

Po strništi bos (2017) 

Velice slušný film, který mě pohladil po duši. Je pravda, že ve srovnání s předchozími Svěrákovými filmy asi trošku prohrává, ale i tak je příjemný, vtipný, laskavý a zároveň vede k zamyšlení. Herecké obsazení je kvalitní a výkony rozhodně nezklamaly. Drsné období války a její konec, který přináší naději. A ideální vztahy asi nejsou v žádné rodině :-) Hodnotím 4 hvězdičky.

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Film je svižný, vtipný a velice zajímavě vykresluje atmosféru Berlína konce 80. let včetně hudby. Místy na 3 hvězdičky (agentka zmlátí každého) a místy dokonce na 5 (hlášky), takže dávám ****.

plakát

Kořist (1971) 

Určitě bych to nehodnotil jako typickou Belmondovku, místy je to trochu vláčné a začátek je téměř beze slov (jistě cíleně). Dnes již klasičtí herci a krásná Dyan Cannon. Film za zhlédnutí dle mého bezpochyby stojí. 70%

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Dle mého názoru velmi zdařilá komedie, u které jsem se zasmál tak, jako už u filmu dlouho ne. Je to takové ztřeštěné, ale zapadá to do sebe a konec se mi taky líbil.

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Jako dítě jsem hltal kreslený seriál, od tohoto filmu jsem víceméně nic nečekal a tak to nebylo vyložené zklamání. Je to na 2 hvězdičky kvalitou a jednu navíc dávám z nostalgie.

plakát

Kokosy na sněhu (1993) 

Tento snímek jsem viděl už před lety a od té doby ještě několikrát, ale nějak jsem ho zapomněl ohodnotit. Moc se mi to líbilo, je to vtipné, svižné a řekl bych, že to skoro aspiruje na klasiku -> 80%.

plakát

Frajeři ve Vegas (2013) 

Na tenhle film jsem chtěl jít do kina, nakonec k tomu ale nedošlo, tak jsem to viděl až teď v televizi. Pohybuje se to u mě tak kolem 65-70%. Tihle postarší pánové nám stále mají co nabídnout, nicméně je vidět, že nejlepší léta už mají za sebou. Každopádně mě potěšil optimisticky vyznívající konec. Hodnotím 3 hvězdičky.

plakát

Od soumraku do úsvitu (1996) 

Další velký úlet pana Tarantina (nic jiného jsem ani nečekal). Film je to svižný, plný akce. I když druhá půlka - "upíří" část se mi nelíbila tolik jako první polovina filmu, i tak je to na čtyři hvězdičky. Nechybí tomu ani nemalá dávka vtipu. Skoro si říkám, že jsem se na tenhle film měl podívat dřív.

plakát

Frida (2002) 

Výborný a zajímavý film. Až jsem si říkal, kolik utrpení lze zažít během jednoho lidského života. Poutavý příběh zachycující život Fridy Kahlo i svědectví o tom, co se v době jejího života odehrávalo v Mexiku. U mě poctivých 80%.