Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (124)

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Jednička se mi překvapivě líbila. Měla akci,vtip a krásnou Emmu Stone. Bohužel dvojka byla suchá a zdála se nee..koooo..nee..čč..náááá. Totálně přemrštěná stopáž. Uplakaný Spiderman, Modrý Jamie Foxx, Giamatti jako nosorožec?..Ani efekty to nezachránili. Dvě za efekty,hudbu od Zimmera a Emmu Stone :)

plakát

Aquaman (2018) 

143 minut všeho možného od Star Wars, Avatar až po telenovelu. V jednu chvíli válčíte v hlubinách oceánu a za minutu jste ve slunné Itálii na pikniku. Vizuální stránka nevynahradí (dle mého názoru) velice špatný scénář. Neucelený a dialogy zněly až trapně. DC se motá v rodinných zápletkách a nedaří se jim z kola ven. Y. Abdul-Mateen II je suveréně nejhorší herec tohoto filmu. Mohl bych pokračovat dál...Můj oblíbený Momoa to tak trochu zachránil. Když se během filmu díváte na hodinky asi je něco špatně. Jak může hořet pod vodou?!!

plakát

Batman vs. Joker (2016) 

Mark Hamill je fenomenální Joker. Mohlo by to být temnější. I tak se to dalo :)

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Zklamání. Bohužel jsem měl přehnaná očekávání. Ben Affleck coby Batman nebyl největší průšvih tohodle filmu, jak si mnoho lidí myslelo. Největší trhlina byl překombinovaný scénář. Časově vůbec neodpovídal komiksové předloze. Lex mladý s psychyckými výkyvy, které spíše připomínaly adolescentního Jokera. Alfred vypadal starší sotva o 15 let než Mr. Wayne, přitom ho v podstatě vychoval. Vecpání vtipných momentů bylo zbytečné, stějně jako instrumentál, který se rozezněl, když se na plátně objevila Wonder Woman v celé kráse. Velké plus byl Henry Cavill, těžko říct kdo by Supermana zahrál lépe. Affleck si zaslouží uznání, za to jak se popral s velkými očekáváními a v podstatě obstál na výbornou. Batmanovký kostýmy byly super. Abych to shrnul do jedné věty:,, Dalo se vymáčknout daleko víc."

plakát

Beomjoidosi (2017) 

To byl nářez. Od Hollywoodu vzdálen milión světelných let. Žádné připitomělé CGI a rvačky s rychlými střihy,aby se nám nikdo nezranil. Poctivá řežba (doslova), která mě nadchla. Hlavní hrdina je fackovací sympaťák.

plakát

Blue Moon Rising (2010) 

Fotbal je třeba brát objektivně, ikdyž je to velmi těžké. Tento dokument provádí historii anglického klubu Manchester City. Bohužel časy se změnily a fotbal je nyní více méně o penězích. To potvrzuje i tento snímek. Klub má nového majítele a rázem se hraje o trofeje. Podobný model zažila Chelsea, RB Lipsko, RB Salzburg,QPR a mnoho dalších. Je ovšem podstatné se zamyslet nad tím, co bude až zámožného vlastníka přestane jeho hračka bavit?

plakát

Bodybuilder (2014) 

Doufal jsem v emotivní drama. Bohužel jsem dostal film v podstatě bez poslání či hereckých výkonů.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Film roku 2018. Když jsem odcházel z kina, byl jsem na měkko (což se mi moc nestává a taky proto píšu komentář s jistým časovým odstupem). Kapela Queen je legenda a jejich hudba je geniální. K tomu se netřeba vypisovat. Rami Malek byl fenomenální. S velkou nadsázkou můžu říct, že jsem byl na koncertu Live Aid. :)