Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (124)

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

To se vůbec nepovedlo. Absolutně mě to nebavilo. Šílenost bez špetky propracovaných postav,plná zvláštní akce.. stručně a jasně, jedna hvězda je víc než dost.

plakát

Earth: Den na zázračné planetě (2017) 

Skvělá hudba a ty záběry! Nemůžu jinak než za pět. Ovšem filmaři by jistě našli někoho lepšího než je Redford.

plakát

Equalizer (2014) 

Silně mi to připomínalo Muže v ohni, ale s tomu nesahá tento film ani po paty. Denzel zahrál dobře, jako vždy. Jak film slibně začal, tak tragicky skončil. Závěrečná bitva v "OBI" mi přišla hodně uhozená, asi jako slow motion. Působilo to až moc lacině. Hlavní mafiánský boss se jmenoval Puškin..To se rovnou mohl jmenovat Tolstoj.

plakát

Escobar (2017) 

Jen slabý odvar Narcos.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Pro mě veliké zklamání. Očekával jsem něco víc. Přijde mi, že nám Postradatelní 3, došli svému jménu... Málo prostoru pro nějakou tu rvačku. V předchozích dílech toho bylo daleko víc. Mladý tým je naprosto nezajímavý.Nikdo z nich mi nepřišel natolik výrazný, aby mohli stát po boku Stallona,Stathama a dalších. Antonio Banderas byl super. Koneckonců, pár vtipných hlášek to bohužel nezachránilo.

plakát

FC Cuervos (2015) (seriál) 

Zajímavý námět, ale mexičané to pojali až moc jako telenovelu. Škoda.

plakát

Filmy našeho dětství - Sám doma (2019) (epizoda) 

Spousta informací o mém oblíbeném vánočním filmu. Mohli přidat více informací o dvojce, která je rovněž skvělá.

plakát

Fotograf (2015) 

Příběh fotografa, erotomana- Jana Saudka. Tolik "ženskosti" jsem ve filmu snad ještě neviděl. Děj se celkem táhl, až na konec, ten hodně překvapil. Záběry z koncentračního táboru, i když Saudek přiznal že tam nebyl.. Proč to teda do toho scénáře psal?? Roden je profík a roli si evidentně užíval, od dějové linky jsem očekával víc. Za Rodena dvě.

plakát

Francie trnem v oku (2015) 

Dokument plný kritiky a předsudků. Hlavně z pohledu USA. Zrovna od těch, kteří by si měli nejdřív zamést před vlastním prahem.

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Luxusní záležitost. Anglie dvacátá léta, špinavý Birmingham a rodina Shelby. Skvělé obsazení v čele s Murphym a Neilem posunula seriál na vyšší úroveň. Líbí semi, že se seriál točil kolem vojenských veteránů, kteří si z první světové války domů přivezli trauma z boje o život. Tím se totiž tento skvost liší od typických žánrovek. Po druhé sérii musím dát plný počet.