Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (124)

plakát

Poslední představení (2020) (seriál) 

Skvělé ve všech ohledech. Záběry létajícího MJ se neomrzí.

plakát

Tísňové volání (2018) 

Napínavý jako kšandy! V podstatě celý film mě udržoval v napětí..K tomu ten závěr! Tvůrci z minima vymáčkli naprosté maximum.

plakát

Diego Maradona (2019) 

Výborný! Složeno pouze ze záběrů z 80tých let s komentářem legendárního rebela Diega Maradony. Už jsem pár sportovních dokumntů viděl, ale tohle je naprosto odlišné. Nahliží na Diega naproto upřímně. Není to ten typ oslavných dokumentů jako například dokumnty o Alim. Diego měl své problémy a jak to bylo se slavnou ,,Boží" rukou na MS? Pokud jste fotbalový fanoušek, máte povinnost si to pustit. PS: Nebudete litovat.

plakát

Oskar (1967) 

Skvěle zamotaná francouzká komedie. Louis de Funès zde předvádí standardní šílenosti. Dobře jsem se bavil a to je přeci úkol komedie, proto plný počet.

plakát

Tonoucí se stébla chytá (1967) 

Šílená francouzká komedie, která neztrácí tempo po celých 96 minut. Tak to dopadá, když scénář píšou komici, kteří si film i sami zahrají. - CASTAGNIER!! -

plakát

Joker (2019) 

Na komentář se zatím nemůžu.. Třeba příště.

plakát

Kingdom (2014) (seriál) 

Všechny série si udrželi vysokou úroveň, což se jen tak nevidí. Dějová linka je přehledná a nepředvídatelná. Hlavní hrdinové se zde prezentují skvělými výkony (i těmi sportovními). Nejvíce bych vyzdvihl Jonathana Tuckera, který byl mimořádný ve všech epizodách. Silné drama ze sportovního prostředí, které se bude líbit nejen fanouškům MMA.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Film podle mého gusta. Více než důstojné rozloučení s Jackmanem a Stewardem. Nejbrutálnější X ze všech.

plakát

Icarus (2017) 

Pro ty co věří na ,,čistý" profesionální sport. Výborný dokument.