Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (124)

plakát

Aquaman (2018) 

143 minut všeho možného od Star Wars, Avatar až po telenovelu. V jednu chvíli válčíte v hlubinách oceánu a za minutu jste ve slunné Itálii na pikniku. Vizuální stránka nevynahradí (dle mého názoru) velice špatný scénář. Neucelený a dialogy zněly až trapně. DC se motá v rodinných zápletkách a nedaří se jim z kola ven. Y. Abdul-Mateen II je suveréně nejhorší herec tohoto filmu. Mohl bych pokračovat dál...Můj oblíbený Momoa to tak trochu zachránil. Když se během filmu díváte na hodinky asi je něco špatně. Jak může hořet pod vodou?!!

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Film roku 2018. Když jsem odcházel z kina, byl jsem na měkko (což se mi moc nestává a taky proto píšu komentář s jistým časovým odstupem). Kapela Queen je legenda a jejich hudba je geniální. K tomu se netřeba vypisovat. Rami Malek byl fenomenální. S velkou nadsázkou můžu říct, že jsem byl na koncertu Live Aid. :)

plakát

Cobra Kai (2018) (seriál) 

Karate Kid jsem jako dítě měl rád. Tento seriál je fajn,protože vzpomíná na kořeny příběhu. Velká škoda je, že se scénář točí okolo starých křivd. Aneb chlapi se zasekli v šestnácti letech. Nikdo není kladná nebo záporná postava. Všichni jsou od všeho něco..

plakát

Gotti (2018) 

Tak zajímavá postava jako je John Gotti si nezasloužila tenhle film. Travolta se sice snaží, ale scénář je nůzný a táhlý. Zdaleka využítý onen potenciál pro kvalitní film z mafianského prostředí.

plakát

Chata na prodej (2018) 

A já se tak těšil. Snímek iritujících postav. Asi mi unikl smysl filmu..

plakát

Kobiety mafii (2018) 

Tohle poláci umí! Natočeno ve stylu filmů Pitbull. Ovšem na scénáři si dali pánové ještě více záležet. I druhý díl je dobrý... Čekám na třetí pokračování.

plakát

Plán útěku 2 (2018) 

Po velmi slušné jedničce přišel pád..

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Přemlouval jsem se téměř rok, abych se na tento film podíval. Podle mého názoru se jedná o nejslabší film ze světa Star Wars. Koneckonců i Rogue one byla o dost lepší.

plakát

Ti, kdo mění svět (2018) 

Až moc velká propaganda. Měl jsem předmět sportovní výživa a náš profesor patří mezi nejúžasnější lidi v oblasti výživy. Ten měl úplně odlišný názor než tento dokument. Tento film porovnává dva extrémy. Hlavně všechno je individuální. Každý se bude na rostlinné stravě cítit jinak.

plakát

Tísňové volání (2018) 

Napínavý jako kšandy! V podstatě celý film mě udržoval v napětí..K tomu ten závěr! Tvůrci z minima vymáčkli naprosté maximum.