Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (124)

plakát

Jak dostat tatínka do polepšovny (1978) (TV film) 

Naprosto jednoduchá dějová linka. Společně s předchozím dílem - Jak vytrhnout velrybě stoličku, je tento film naprosto vyjímečný chemií, která funguje mezi všemi postavami. Pár legendárních hlášek a vychází mi hodnocení na čtyři hvězdy.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Absolutně nejslabší díl vůbec. Obecně celá novodobá trilogie, chcete-li to takto pojmenovat. Se mi v žádném ohledu nevryla do paměti. Postavy jsou ploché. Při sledování mi bylo tak nějak jedno, která strana vyhraje. Se žádnou postavou jsem nesympatizoval, a to se mi nestává. Tyto filmy "zachraňuje" ždímání původní série natolik, že přidá pramálo vlastního. Příběh rodiny Skywalker by měl být ukončen. Uvidíme, zdali se k němu přeci jen nevrátí, protože by museli vymyslet něco hmatatelného do dalších pokračování.

plakát

Filmy našeho dětství - Sám doma (2019) (epizoda) 

Spousta informací o mém oblíbeném vánočním filmu. Mohli přidat více informací o dvojce, která je rovněž skvělá.

plakát

Cobra Kai (2018) (seriál) 

Karate Kid jsem jako dítě měl rád. Tento seriál je fajn,protože vzpomíná na kořeny příběhu. Velká škoda je, že se scénář točí okolo starých křivd. Aneb chlapi se zasekli v šestnácti letech. Nikdo není kladná nebo záporná postava. Všichni jsou od všeho něco..

plakát

V síti (2020) 

Snad poprvé mi bylo u filmu tak zle. Všechna čest herečkam, že se do toho pustily.

plakát

FC Cuervos (2015) (seriál) 

Zajímavý námět, ale mexičané to pojali až moc jako telenovelu. Škoda.

plakát

Poslední představení (2020) (seriál) 

Skvělé ve všech ohledech. Záběry létajícího MJ se neomrzí.

plakát

Ti, kdo mění svět (2018) 

Až moc velká propaganda. Měl jsem předmět sportovní výživa a náš profesor patří mezi nejúžasnější lidi v oblasti výživy. Ten měl úplně odlišný názor než tento dokument. Tento film porovnává dva extrémy. Hlavně všechno je individuální. Každý se bude na rostlinné stravě cítit jinak.

plakát

Vlastníci (2019) 

Vydržel jsem čtyřicet minut. Každá postava je určitě promyšlená, ale tato negativita a protivnost celého filmu mi nepřišla vtipná. Prostě mě to nebavilo.. Jen jsem se rozčílil.

plakát

Utop se, nebo plav (2018) 

Víc drama než komedie, každopádně tam bylo pár vtipných momentů. Finále bylo fajn.