Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (300)

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Tenhle film má pro mě všechny atributy pro pět hvězd: zajímavý příběh, skvělé obsazení, bravurní kameru a excelentní soundtrack. Nejspíš jsem sama od sebe ani nečekala až tak velké nadšení. Ale kulisy osmdesátkového Berlína, tvďačka Charlize a ten fakt geniální soundtrack... tohle stojí za vidění.

plakát

Špión (2015) 

Tohle je pětihvězdičková komedie, ať si kdo chce říká co chce. Melissa s Mirandou jsou neuvěřitelná dvojka. Na obou herečkách se mi líbí, že si ze sebe dokáží udělat legraci a neberou se příliš vážně, takže před kamerou předvádí úžasné prasárny. A Statham... že má komediální talent, to snad bylo jasné všem, ale tohle je prostě epický, měl by hrát v komediích víc, protože nad ním jednak zaslintáte a ještě se pobavíte. Co chtít víc...

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Absolutně špičkový seriál. Jen málo postav opravdu nesnáším, většina jich je totiž napsána tak, aby na nich něco dobrého bylo. A taky na seriálu samozřejmě miluju to, že sotva si nějakou dříve nenáviděnou postavu oblíbím, tak se ji pan George R. R. Martin a spol. rozhodnou zabít. Oblíbené postavy: Arya Stark, Tyrion Lannister, Jamie Lannister, Daenerys Targaryen, Margaery Tyrell, Daario Naharis a Cersei Lannister.

plakát

Amy (2015) 

Tahle holka si zasloužila víc... Nechť je tento dokument připomínkou její jinakosti a vyjímečného talentu.

plakát

Věčně mladá (2015) 

Velké překvapení, husí kůže, zatnuté pěsti, slzy, dojetí, radost, smutek, pochopení, sexy Huisman, nádherná Blake, nádherný konec.

plakát

Artifact (2012) 

Zajímavý dokument o tom, jak slušně řečeno kakáme umělcům (muzikantům, filmařům, spisovatelům,..) na hlavy tím, že chceme potěšení z umění zadarmo a stahujeme jako šílení. A taky o tom, že v Americe jde všem jen o prachy, akorát Jared Leto to všechno dělá z lásky, takže zpoplatní i vlastní prd. Ve zkratce. Lidstvo se zahubí vlastní blbostí.

plakát

Americký sniper (2014) 

Ne, že by mě překvapilo, že spolupráce Clinta Eastwooda a Bradleyho Coopera dopadla odzborojujícím způsobem skvěle. Ale stejně mě to semlelo a to nejsem nějaký extra fanoušek do filmů z prostředí války a vojáků apod. Fakt si musím přečíst předlohu od Chrise Kyla, protože to bude asi taky hodně srdceryvný příběh. Nějak ani moc nevím, co říct. Fakt mi tenhle film hodně zaházel emocemi a ještě víc mě pak nasralo to, že Bradley nedostal za tuhle roli Oscara. Jasně, podává stabilně boží výkony, ale tohle už je liga fakt pánů herců. Smekám, klaním se a tiše obdivuji.

plakát

Girls (2012) (seriál) 

Dlouho jsem nemohla přijít na chuť buclaté dívence s prsama o velikosti ničeho... Ale když člověk vyhnije do věku přezrálé pětadvacítky, kdy dvacítka už je dávno a třicítka se neúprosně blíží, tak vám začnou být ty shity odehrávajicí se v seriálu děsně blízko. Čekáte povýšení - dostanete padáka a to ve třiceti prý mají všichni skvěle rozjetou kariéru a vy v pětadvaceti začínáte od nuly. Bejvalej je nechutnej stalker, ale nakonec s ním zas skončí v posteli, protože je to jedinej týpek, co si o ni opře kolo... - blbej příklad, tohle zrovna fakt nechápu, na stalkera voláme poldy, nedáváme mu klíče od bytu ani mu nevoláme, aby vykopnul dveře, že jo... Sebeobrana pro ženy level 1 - vytaste nejsilnější zbraň - ohánějte se závazky (svatba, děti, společná hrobka..) a sledujte jak násilník zdrhá. Celkam chápu Jessu, protože má neuvěřitelně nespolehlivýho otce, taky jsem na matku už párkrát čekala až do zánětu močáku, protože západ slunce je málo romantickej. A ta nálepka nový Sex ve městě... Móda á la charita, mužské osazenstvo má do Davida Gandyho na míle daleko, sex tu je, ale jelikož je realistický, tak se na to moc nedá koukat,... Ve směs by to mohla být fakt děsná kravina, ale Lena Dunham má takový nadání pro hlášky, trapný situace a smysl pro sarkasmus, že dávám pět hvězd. Ačkoliv Adam Driver mě bude děsit v nočních můrách, hraje retarda a ještě je hnusnej. Ježiš, doufám, že to fakt jen hraje. Bléé.

plakát

Kouzlo měsíčního svitu (2014) 

Woodyho rukopis je prostě nenahraditelný. Měl by opravdu dosáhnout nesmrtelnosti tím, že neumře, protože až přijdu o jeho jeden film ročně, tak mě asi klepne..

plakát

50/50 (2011) 

Vypadám jako Voldemort! Ani umírání by se nemělo brát moc vážně. Skvělá podívaná. Geniální film. Brilantní herci.