Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (300)

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Tenhle film má pro mě všechny atributy pro pět hvězd: zajímavý příběh, skvělé obsazení, bravurní kameru a excelentní soundtrack. Nejspíš jsem sama od sebe ani nečekala až tak velké nadšení. Ale kulisy osmdesátkového Berlína, tvďačka Charlize a ten fakt geniální soundtrack... tohle stojí za vidění.

plakát

Přestupný rok (2010) 

Irsko, nádherný Irsko, obhroublej týpek, prdlá ženská, potrhlej trip... Do filmu jsem nešla s tím, že mi změní život, ale s tím, že jsem chtěla vidět něco z toho nádhernýho Irska. S nulovým očekáváním jsem začala sledovat a nakonec musím říct, že jsem se velmi příjemně pobavila. Je to něco úplně jiného oproti těm rom-kom dnes, kdy je to naprané sexem a vulgarismy. Ne že bych byla prudérní, ale tohle je ten typ filmu, že když na něj kouknete s babičkou, nebudete se muset červenat za televizním programem cpouce se chipsama. Moc povedený příběh s kulisami prostě božského Irska a parádním koncem.

plakát

Nejdelší jízda (2015) 

Dávám tři hvězdy jen a pouze za Scotta Eastwooda. Jinak fakt nechápu, kde tento film nabral tak vysoké hodnocení. To máte všichni zapálený vaječníky?

plakát

Špión (2015) 

Tohle je pětihvězdičková komedie, ať si kdo chce říká co chce. Melissa s Mirandou jsou neuvěřitelná dvojka. Na obou herečkách se mi líbí, že si ze sebe dokáží udělat legraci a neberou se příliš vážně, takže před kamerou předvádí úžasné prasárny. A Statham... že má komediální talent, to snad bylo jasné všem, ale tohle je prostě epický, měl by hrát v komediích víc, protože nad ním jednak zaslintáte a ještě se pobavíte. Co chtít víc...

plakát

Všude dobře, doma peklo (2015) 

Co na to říct, když sprostá být nemůžu... Je tak nějak zvykem, že i vrazi se točej, tak nějak snesitelní, něco dobrýho na nich je, pokud nejsou rovnou nej postavou. No a pak jsou postavy jako ta fuchtle Mona, na které je pozitivní jen to, že ji hraje lady Heigl a jde na ní tím pádem koukat. Baba, kterou být chlapem zabiju v prvních pěti minutách. Ta jedna hvězda je za Katherine a to se ještě hvězda drží zuby nehty, protože Jordanu Dumpster nemůžu vystát od prvního dílu Fast and furious. Bez Kate by to byl odpad všech odpadů.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Absolutně špičkový seriál. Jen málo postav opravdu nesnáším, většina jich je totiž napsána tak, aby na nich něco dobrého bylo. A taky na seriálu samozřejmě miluju to, že sotva si nějakou dříve nenáviděnou postavu oblíbím, tak se ji pan George R. R. Martin a spol. rozhodnou zabít. Oblíbené postavy: Arya Stark, Tyrion Lannister, Jamie Lannister, Daenerys Targaryen, Margaery Tyrell, Daario Naharis a Cersei Lannister.

plakát

Amy (2015) 

Tahle holka si zasloužila víc... Nechť je tento dokument připomínkou její jinakosti a vyjímečného talentu.

plakát

The East (2013) 

Žádný blockbuster, ale hodně zajímavý nízkorozpočťák z pera Brit Marling mě naprosto šokoval. Na jednu stranu šílenost. Na druhou stranu dokonale pochopitelná. Pár drobností je tedy na můj žaludek moc - jako ošahávání vnitřností srnky nebo pohřbení kolegyně aktivistky do hrobu někde v lese, navíc ji pohřbí nahou zaházenou květinami, to je na mě moc hippies. Ale člověku takový film otevře oči. Je snadné věci nevidět. Je hodně těžké nechat oči otevřené, když je to nepříjemné. Ale u The East se jedná o poměrně snesitelná eko-témata.

plakát

Věčně mladá (2015) 

Velké překvapení, husí kůže, zatnuté pěsti, slzy, dojetí, radost, smutek, pochopení, sexy Huisman, nádherná Blake, nádherný konec.