Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (322)

plakát

Ad Astra (2019) odpad!

Nuda k uzoufání, Brad Pitt je nemastný neslaný. Příběh jak utahaná nudle u nosu. Jak jsem se těšil, tak jsem i zíval.

plakát

Allies (2014) 

Docela to odsýpá, všude nějakej práskač, kulomety sypou olovo co to dá, nášlapných min taky docela dost, kluci sympatický, i na kozy dojde ... klidně bych to dal ještě jednou.

plakát

Američan (2010) 

Film se pouze tváří jako nuda, ale nuda to rozhodně není ... vlastně si ani na nic nehraje, tedy ten film. Najednou vás vcucne do děje a přestanete se bát, že vás čeká zase nějaká nafintěná hovadina. Kamera, střih, nádherná krajina, všechno odsýpá jak má a najednou je konec a vám se nechce z kina domů a nebo taky z válendy na toaletu... ani děj není nijak rozhodující, prostě je to nádherný soubor za sebou jdoucích obrázků, hudby a pod kůži se zadírajících pocitů ...

plakát

Áno, šéfe! (2011) (pořad) 

Taková slabší verze Zdenka P., taky nadává sprostě, ale méně a tak nějak v křeči. Mladší kuchařky umačkává k smrti, starší jen poceluje na líčko. Mnohdy vytýká personálu uplné zbytečnosti, jen aby působil zasvěceně v oboru a bohužel to nedělá kamarádsky, ale z pozice predátora. Dívat se na to dá, ale chybí tomu koule, ako často hovorí Zdenek.

plakát

Apocalypto (2006) 

Mel Gibson natočil v tomto žánru stejný klenot, jako Kevin Costner ve filmu Tanec s vlky. Film nemá prakticky prázdné místo, herci jsou do příběhu vtesáni jako do kamene a energie dávného věku Inků se vám nenávratně vetře pod kůži.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Budoucnost je iluze nenaplněných přání a jak říká póvl žena: "Věřím, že existují pouze dveře. Když se zavřou, jiné se otevřou." Dal bych odpad, ale raději nechám dveře otevřené...

plakát

Automata (2014) 

Existuje hranice mezi vědomím biomasy a vědomím robota?

plakát

Avatar (2009) 

Pokud tomuhle filmu něco chybí, tak je to duše ... takže je to jen vlastně hezky udělaná fantazie na téma střetu dvou civilizací. Nějak těm postavám prostě nevěřím, že prožívají cit zvaný láska a S.W. se mi tady taky nějak nevrývá pod kůži. Dobrý je jen hlavní záporák, ale zase jen do béčkového filmu, takže nakonec jen ta animace je úlet ... od střetu dvou civilizací bych očekával od pana Camerona rozhodně víc ...ale vizuálně paráda..