Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (322)

plakát

Tátova volha (2018) odpad!

Film požírající sám sebe neutuchající nudou lákající k sledování něčeho, co snad uplně vším jen uspává do jedné velké depky ....

plakát

Trojí život (2018) (TV film) 

Tož já nevím, jako dokoukal jsem, ale všude bylo tak nějak něco odbyté a kýčovité... taky mě už nebaví pořád ty profláklé ksichty rádoby krásných sexy hereček ... ať mi nikdo neříká, že nejsou nějaké neokoukané mladší co by si rády zahrály a vystřídaly tady ty všudybylky.

plakát

Occupation (2018) odpad!

Whau, tak to byl nářez. Vlastně to bolí jen o tom psát ...

plakát

The Boy (2016) 

Asi to mělo skončit u záběru staroušků odcházejících na druhý břeh ... ale za vysportovaného panenkovodiče se silou Herkula získanou honěním za zdmi starého viktoriána nelze než dát troječku.

plakát

Nepřátelé (2017) 

Ještě se mi nestalo, abych tomuto typu filmové produkce dal rychloposuv, ale kdo by neznal paradox. A ten si nevybírá.... Oč se to snažilo ze mě vyždímat maximum, o to jsem byl nasranější a unuděnější. Jako když si koupíte krásné jablko a po skousnutí litujete vynaložené námahy.

plakát

The Domestics (2018) 

K čemu logiku? Takový roztomilý chaos na cestě z prdele do prdele ...

plakát

Srbský film (2010) odpad!

To není film jako takový, ale propagace sociopatických odporností ... to, že to může projít na veřejnost je dokladem, že něco s ní není v pořádku ...

plakát

Věčně tvá nevěrná (2018) odpad!

Nějak se paní Vlasákové nedaří ... for gods sake, to byla ale nepodařená parodie na komedii. A to drama aby jeden pohledal, nejspíše v účesu hlavní hrdinky. Proč se točí filmy jako epizody nejstrašnějších seriálů typu Ulice? Lábus se hodil jen do Arabely, jeho humor s dýněmi je horší jak opilcovo ráno a jedině Kříž s Blažkem doopravdy něco hrají v rámci připitomělých možností.............. málem bych zapomněl na hlavního hrdinu Sašu - nevím, jak se mu to stalo, ale natolik paroduje Oldřicha Nového, že se rozhoduji, jestli mám šťastně pomlaskávat a nebo skučet hrůzou, v podstatě je to asi ale jedno, vyjde to nastejno.