Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (4)

X-Men Origins: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine (2009)

Pro mě ten nejlepší film. Spoustu akce, perfektní nápad, který je skvěle využit i s trochou humoru. A přiběhem, který ve Vás něco zanechá.

Tohle je Sparta!

Tohle je Sparta! (2008)

Tato parodie perfektně kopíruje svůj vybraný film. Věřím že se nebude líbit všem věkovým kategoriim, a tak se přikláním, že její zařazení je pro méně náročné diváky na detaily. Pro svoje výstřední vtipy se bude líbit hodně teenagerům a lidem co se chtějí pouze pobavit a nehledají ve filmu nějakou logiku. Pokud Vás na ní ale láká Kevin Sorbo (herkules), tak se moc neradujte, protože tento herec se v záběrech moc neohřeje. Mám zde ještě pár velkých záporů, mezi ně patří: Nechutné prskání, plyvání a jiné odrazující nechutný hlouposti, co si jen koledují o srazení hodnocení. Viděl jsem hodně parodii tohohle typu, a mohu si troufnout říci, že tahle byla ze všech aspoň prozatím nejlepší.

Klik - život na dálkové ovládání

Klik - život na dálkové ovládání (2006)

Když jsem začínal koukat na tento film, měl jsem úplně jinak nastavenou budoucnost děje. Po první zápletce s tím, že to není realistický děj se postupně odkloní od toho co by asi divák chtěl, a všechno se dle mého názoru rychle posouvá úplně jinam, než by to u tohohle filmu divák čekal. Citlivý lidi POZOR! Opravdu perfektní doják, kde si zejména slečny/ženy pobrečí. To co mě zklamalo na tomto filmu bylo snad jen: Málo využitý nápad, šokové posuny v ději. Tyto věci ale zazdí perfektně nabité vtipy.

Avatar

Avatar (2009)

Už podle první česky dabované ukázky si člověk co rád sleduje moderní filmy řekne "to musím vidět". A tak jsem tento film viděl i ve 3D provedení. Začátek je takovej rychle - pro někoho nestravitelný kousek filmu. Už sám o sobě říká: "Nikdo neodejde". Ano je to tak u tohohle filmu nemáte šanci odejít, je doslova naplněnej každou duležitou minutou. Ani jednou vás nenechá dát oči v sloup. Cameron nezklamal, děj je i přes pár detailů perfektní a novej nápad s ovladáním jine bitosti pomocí přistroje je perfektně využitej. Ale příběh dle mého názoru není hlavním tahounem tohoto trháku. Hlavní věcí je realistické spracování světa, a potvor na něm. Perfektní záběry a efekty s pronikavou melodii mi ještě teď nechaly husí kůži po těle. Z počátku mě odrazovala věc, že to bude pohádka u ktere je konec dobrý a umřou jenom záporný herci, ale pak jsem byl přijemně překvapen, když jsem byl vyveden z omylu. A přes všechny klady jsem opravdu nemohl najít zápor až na jeden málo podstatný, kterým je obyčejný 3D zpracování. Pokud čekáte nějaké vystupy z plátna, máte smůlu avatar 3D je velice slabý trojrozměrný film, kde na mě jeho 3D zpracování působilo obyčejně. Ano, 3D je a je skoro furt, ale působí to jenom tak, aby se neřeklo.