Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (275)

plakát

Experiment (2010) 

Experiment je film natočený na motivy slavného Standsfordského experimentu, který je jeden z nejznámějších z USA. Na tento film se dá v klidu odmaturovat. Filmaři se drželi předlohy, nejsou tu žádné zbytečné scény ani tichá místa, já jsem s filmem maximálně spokojen. Válečné zločiny nejsou díly psychopatu ani šílenců, jsou díly obyčejných lidí, kteří byli vystaveni velmi silnému tlaku okolnosti.

plakát

Fighter (2010) 

Souhlasím s Galadriel, film vůbec nevybočuje z průměru. Takových rádoby boxerských filmů, už vzniklo mnoho, ale většina má tento samý příběh o neznámem boxerovi s velkým srcem, který se dostal na dno, pak si našel holku, začal pořádně trénovat a ejhle vyhrál titul mistra světa. Vidíte v tom někdo tu podobnost? S tímto nápadem přišel první Stallone a toho já beru, protože tenkrát to bylo nové a udělal z toho kultovní sérii, ty další filmy se jenom opičí po Rockym. Tady je sice, pár obměn, že už má dceru, feťáckého bratra a šílenou matku, ale jinak nic víc. Musím hodně pochválit Balea, musel hodně objetovat, aby takhle vypadal, ale zbytek nic moc extra, Wahlberh předvedl bohužel svojí typickou roli, na postavě moc nezamakal, už 8 let vypadá skoro stejně, ale Bale! Kolik musel schodit? Aspoň tak 20kg, horší to bude zase nabrat do Batmana. Chyběl mi tu pořádný trénink s vajíčkama, nebo boxování do masa. Hudba mě taky moc nenadchla, aspoň, že tu byly Stouni. V tomhle filmu, vyšlo najevo jakým prckem je Wahlberg ve skutečnosti a Bale tu odkryl pleš,

plakát

Casino Royale (2006) 

I když jsem spíše zastáncem bonda v podání Brosmana, tak tenhle mě taky dostal. Je to dost v moderním pojetí, výpravné, efekty, sexy herečky a skvělé kaskadérské kousky. Je tu pár takových šíleností, jako seskok s jeřábu, nebo oživování a nebo drbání na koulích. Ale mě se to líbilo.80%

plakát

Rychlejší (2010) 

Tak jsem se na to nakonec podíval a udělal si vlastní názor, i přes abcenci akčních scén má film stále dost co nabídnout. Střihy jsou dost přehledné, krásné záběry pouště, větrné mlýny, města atd. The Rock tu, ale bohužel zaostává, přišlo mi, že trailer byl lepší než film stejně jako Macheta. Příběh je jenom o tom, že mu pár lidí zabilo bratra a on těsně před tím než ho střelili do hlavy přísáhá, že všechny do jednoho pozabíjí a o tom je celej film. Záběry z vězení jsou rychlejší než závěrečné titulky, automobilová honička tu je jedna, ale velmi krátko, pár akčních scén tu je, ale stále jsou dobré, film Faster je velmi pěkné řemeslné béčko, které mohlo být dost lepší, ale přesto si zachovává dobrý průměr. Doufám, že se u Rocka konečně někdy setkám fakt s peckou.

plakát

Zrůda (2003) 

Velmi zajímavý filmek. Jeden z mála ve svém oboru.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Klidně mě ukamenujte. Tento film jsem viděl naposledy před sedmi rokmi, proto jsem ho do teď nehodnotil, pustil jsem si opět, ale bohužel můj názor se nezměnil. Film mě nudil už po 5ti minutách stejně jako dříve, ale ze zvědavosti jsem ho dokoukal. Musím říct, že jsem snad neviděl nadhodnocenější film, než je tento. Je spousta filmů, která by si zasloužila vyšší hodnocení, ale tento film, mi nemá co nabídnout. Feťáky nemůžu ani cítit a i ten styl v jakým je film natočený byl dost zběsilý, že bych režizéra podezříval z toho, že si taky něco dával. Soundtrack je celkem dobrý, ale mohl by být lepší. Z herců a s hereček mě nikdo nezaujal a s té zmíněné psychologie bych musel fetovat, abych byl na úrovni tzv. mentálních intelektuálů a filozofů, kteří to dotáhnou nejdál na obchodníky s drogami. Jediné pozituvum, které film kromě hudby měl byl, že film skončil. 15%

plakát

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (2009) (série) 

Návrat kultovního seriálu, bravo! Herci jsou stále v dobré kondici, přišlo i očekáváné vylepšení trpaslíka, ale návaznost s posledním dílem Jenom sympatáci to nemá, jde o alternativní linii. Bohužel už to není tak vtipné jako kdysi ale je to stále Červený trpaslík.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Nejlepší britský sitcom, čeští překladaté si museli dát opravdu pořádnou práci s nadabování, český dabing je lepší než i v originále. Moje neoblíbenější díly Polymorf, Díra ve stázi, Pete, Poslední den, Jenom sympatáci. Po mě jsou dokonalé všechny díly, ale k těmto mám zvláštní vztah.

plakát

Saltová (2010) 

Film ze začátku vypadá docela slibně, o ruské špionce, která má zabít ruského prezidenta na pohřbu amerického víceprezidenta a při tom likviduje americk agenty jako komáry. Pak se najdenou přeorientuje a začne likvidovat Rusáky. Je to dost pomotané a kdyby ten děj nebyl tak šílený dal bych i 4*, ale Agelina to zahrála dobře a akce v jejím podání také celkem slušná, průměr.