Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Thriller
  • Krimi

Recenze (78)

plakát

Bobule (2008) 

Ne, není to vůbec blbé, opravdu. Není to ale ani nic, co by přetrvalo. Hezká, kvalitně natočená oddychovka se spoustou dobrých "hlášek" a krásnou Terezkou.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Je to asi na tři hvězdy, ale jedna navíc je bonus za roztomilost :-). Absolutně dokonalá hollywoodská řemeslnost. Všechno klape, nic není špatně. Ne, tři nedám...

plakát

Gympl (2007) 

Říkám si, že Vorel nevěděl, co chce natočit. Chybí tomu nějaký nosný příběh nebo červená nit, ale to je zase u Vorla normální. Chápu, že to byl asi záměr, ale scény z gymplu hrozné, naopak noční akce opravdu vydařené, skoro bych řekl z filmařského hlediska jedny z nejlepších v porevoluční době. Herecky VYNIKAJÍCÍ Mádl, chvílemi dobrý i Vorel mladší, ostatní průměr. Palec nahoru za odvahu a osobitost, která však zůstala na půli cesty.

plakát

Kvaska (2007) 

Nic jsem nečekal, ani nic nedostal. Na druhou stranu to své mělo, průser to není. Projde a neublíží :-)

plakát

Once (2007) 

Wow... Asi to objektivně na 5 není, ale ta síla...

plakát

Roming (2007) 

Žánrová roztříštěnost tomu filmu dost škodí. Úvod v podstatě nudný, usínal jsem. V momentě příchodu Stana na plátno výrazný posun dopředu. Řekl bych, že čím dál ke konci, tím je film lepší. Emo prostřihy se Somálim hezké, ale nějak to ke zbytku filmu moc nesedělo. Herci OK, kamera moc hezká, hudba jednotvárná.

plakát

Simpsonovi ve filmu (2007) 

Lehce natahovaný děj jedné běžné epizody. Bavilo, ale odvaz to nebyl.

plakát

Experti (2006) odpad!

Úplně tragické. Esenciální ukázka diletantismu.

plakát

Kráska v nesnázích (2006) 

Velice povedené. Příjemné překvapení po Horem pádem. Kvalitní herecké výkony, hlavně Schmitzer, Abrhám, Geislerová, Vášáryová. Je pravda, že scénář občas má mezery, ale chápu to jako nutnost zkratky už při tak dlouhé stopáži.

plakát

Ro(c)k podvraťáků (2006) 

I do třetice nenáročná klasika Janák-Mádl-Kotek. Děj vycucaný z prstu, ale cení se pokus o něco jiného než v předchozích dvou případech.