Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Je snad zbytečné cokoli dodávat k seriálu snad o nejslavnější americké žluté rodince. Dokonalá,skvělá, úžasná podívaná. Je to nejlepší seriál, co byl kdy natočen. Aspoň tedy podle mě. Můžu se na něj dívat pořád dokola, stejně mě ty jejich hlášky (hlavně pak Homerovy) nikdy neomrzí. Prostě famózní.

Sherlock

Sherlock (2010)

Nemá cenu tady zbytečně zdlouhavě popisovat, jak jsem se do tohohle seriálu a jeho hlavních hrdinů zamilovala, takže stručně....I am SHERLOCKED!!!......

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Na Teorii jsem se začala dívat ve stejnou dobu jako na Jak jsem poznal vaši matku. No znáte to, když jsem sledovala Teorii, měla jsem raději Teorii, a když jsem se dívala na Matku, líbila se mi více Matka. Ale! jakmile jsem začala sjíždět od začátka matku, uvědomila jsem si, že prvotní nadšení jaksi vyprchalo a vlastně mě to moc nebaví. Zato Teorii si teď dávám už asi po čtvrté a nářez je to pořád stejnej, je to vtipný, originální, chytrý. A údajný pokles kvality nevidím... Jako většina se mi nejvíce líbila postava Sheldona, ale postupem času jsem si zamilovala opravdu všechny osoby. Těžko říct, která je ta nejlepší...protože každá je originální, jiným způsobem vtipná...No prostě The Big Bang Theory patří mezi mé nejoblíběnější seriály vůbec a jako sitcom je snad zcela nejlepší!!

Dexter

Dexter (2006)

Ve jménu otce, syna i vraha sériového, budeš mi chybět, Dexi...

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Bedřichu Jarý, miluju tě! :D Bezchybný, skvělý, úžasný ČESKÝ seriál plný napětí, humoru, lásky a sympatických postav. Navíc ta překrásná hudba! A ještě jedna věc, kterou na Humoreskách miluju- odehrávají se v Brně a v okolí mého bydliště (je vážně radost vidět např. zámek v Rájci :) !!!

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Earl je prostě borec! Mám pro něho slabost. Ty jeho grimasy...a když začně s breakdance- bomba. Parádní partička lidí- Earl, Randy, Joy i Krabák jsou boží, každej úplně jinej, ale všichni dráždí mou bránici skvělými vtipy...jen kromě Cataliny, ta mi k srdci nějak nepřirostla. Postavy ve vedlejších rolích jsou taky úžasný- především starej kámoš Ralph, denní štětka Patty, teplej kámoš Kenny, Earlova (kolikátá, už třetí- teď si nejsem jistá) manželka Billie. Suprovej americkej sitcom, škoda, že ho přerušili zrovna v tak napínavým okamžiku:( PS: Please, respect the meat !...by Darnell Turner...or Harry Monroe...?...WTF :D...By CRABMAN! ;)

Taková moderní rodinka

Taková moderní rodinka (2009)

Já tenhle seriál miluju už od prvního dílu, co jsem viděla. Nevím, proč. Možná je to tím, že to není takový ten typický komediální seriál, kdy vám tvůrci vkládají za každý "vtip" umělý smích a očekávají, že se z něj stane kult. Protože tady je umisťují tak chytře, že vlastně jako vtip nevyzní. Jsou malé, milé, takřka nenápadné, nepotřebují mít nějaký hrubý, neslušný nebo sexuální podtext (nevím, jak přesněji to mám vysvětlit). Možná je to tím, že každá postava je něčím výjimečná a mně strašně sympatická. Nejvíce jsem si zamilovala asi Camerona, Mitchella, Glorii a Philla. Možná je to prostě tím, že tvůrci umí vytvořit skvělý sitcom...:)

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

Z počátku jsem do tohohle seriálu byla naprosto zblázněná, netrpělivě jsem čekala na další díl. V předcházejících třech sérií se v každé epizodě něco dělo, na konci byl vždy nějaký zvrat, něco, co vás nutilo těšit se na následující díl. Co ale dělají teď v té čtvrté sérii, fakt nechápu. Kvalita jde strmě z kopce, postavy se mění, Damon už není, jaký býval na začátku, Elenu nemůžu ani vidět a ty neskutečně trapný dialogy (fajn, co si budem namlouvat, ty tam byly od začátku, ale ne tak moc) se už taky nedají vydržet... Pořád ale mám Upíří deníky ráda a doufám, že se nějak vrátí k tomu dobrému startu. Jo a pokud budou chtít točit další série, který budou takový, jako tahleta čtvrtá, tak to ať raději ani nezkouší...