Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (50)

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Lidová přesto vkusná zábava s výborným výběrem hudby.

plakát

One Tree Hill (2003) (seriál) 

Jakej je to seriál? Převším hodně smutnej. Ale jsem hrozně zažranej..

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Tohle je typický příklad toho, jak je britský humor odlišný a když se k tomu přidá ještě svět IT... vznikne tenhle unikát. Rozhodně super, ale také ne můj šálek čehokoliv.

plakát

Čtyřlístek ve službách krále (2013) 

A jó, zpracování fajn. Co se mi vůbec nelíbilo byl dabing. Víc takových borců jako Lábus (myslím si, že i kdyby to celý mluvil sám, bylo by to lepší). A ta reklama. Ou. Ta šla přece udělat i vtipně. Pribináček je výrobek podařenej, vlastně i zdravej, jeho maskota už jsme taky někde viděli, máme ho rádi, jíme ho a jeho kelímek poznáme i bez obřího detailu na nápis!

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Cestu k tomuto seriálu jsem si chvíli hledal, ale stálo to za to. Svou kvalitou stále stoupá!

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Himym má vynikající, opravdu vynikající pilotní díl po kterém už jen klesá... Je to seriál o vztazích a ten se vyvíjí a přichází pasáže bláznivé, pomalé, poklidné... Osmá série je po nekoukatelné sedmé zase celkem pěkná a doufám, že poslední.

plakát

Děcka jsou v pohodě (2010) 

Hodnocení tohoto filmu jsem si chtěl nechat uležet, neboť zpětné hodnocení má probíhat zpětně. Jak už název odpovídá, očekával jsem svérázný snímek, který podle prvních dvaceti minut nastavil i kvalitní humor na úrovni, který mi vyhovoval. Jak to však v životě bývá, jedna maličkost změní vše zcela od podstaty a položí příběh, film i život do zcela jiné roviny. Tento obrat je ponaučením zvláště v porovnání s tím, že jen jeho neodhalení by nechalo vše tam, kde bylo.

Ovládací panel
13 bodů