Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem

Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem (2007)

Nádhera, zmiňovat to že se nejedná o stupidně akční střílečku snad nemá ani smysl... Vidět tento film na velkém plátně je opravdový zážitek. Úžasná scenérie, panoramata, záběry na scénu, herecké výkony a krutost doby, při které nikdo nedutá a strach sílí... Pak jsem doslova spadl ze židle. Perfektní... a ať si kdo chce, co chce říká, Brad Pitt je výbornej!

Memento

Memento (2000)

Nejlepší konec filmu jakej jsem kdy viděl, nejlepší nápad, i když trochu začarovaný kruh... a film pozpátku, napadá mě, že i nahradím věznici Shawshank na pomyslném trůně mého nejoblíbenějšího filmu.

Návrat do Cold Mountain

Návrat do Cold Mountain (2003)

Shlédl jsem jej znovu po delší době a shledal, že by rozhodně byl v mé top dvacítce možná i víš... Stělesňuje moji představu o romantickém filmu. Némam co bych vytknul.

První liga

První liga (1989)

Tenhle film miluju. Soubor hlášek je snad nekonečný... Tvůrci mě nadchly výborným, přirozeným, realistickým zpracováním sportu. Herci opravdu vypadají jako sportovci, pohybují se jako oni. Prostřihy vypadají jako sportovní přenos a dění kolem sportu není připitomělý. Super herecké výkony a mimořádná sranda dělá dílo vynikajícím.

Tenkrát v Americe

Tenkrát v Americe (1984)

...na komentář si ani netroufám... Pro ty co film zavrhli ať se podívají víckrát. Je těžkej ale výbornej.

Ovládací panel
13 bodů