Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (287)

plakát

Pán přílivu (1991) 

Dva filmy s Barbrou v jednom dni, ani jeden happyend...jaka skoda...kazdopadne skvely Nick Nolte jako Tom. Skoda, ze to nedopadlo happyendem.

plakát

Sjezdař (1969) 

Skvela kamera, skvely Rob Redford, ale nastval me ten konec...vyborna sonda do drevnich dob lyzovani, kdy sportovci na zajezdy jezdili vlakem a realizacni tym se skladal ze tri lidi.

plakát

Takoví jsme byli (1973) 

Barbra a Robert, kdo by to byl rekl. Kazdopadne velmi kvalitni film, romantika i vazno a hlavne absence happyendu. Prekvapive. Videno ve starem dobrem ceskem dabingu.

plakát

Zítra se bude... (2010) (divadelní záznam) 

dokonale, totalne dokonala Sona Cervena. Jen me teda taky stvel ten Menzel v publiku a kamera se na nej prilis zamerovala.

plakát

Skalpel, prosím (1985) 

Uff, puvodne jsem nechtela dat pet, ale kdyz cloveka neco zasahne hluboko do srdce, tak proste musi. Hlavne at si to nikdo nepousti pri depresi, rvala jsem jako zelva. Vynikajici, VYNIKAJICI Miroslav Machacek, skvela kamera a ten Motol je porad stejne hnusnej.

plakát

Norské dřevo (2010) 

Je to takova vizualne nadherna, navonena japonska nuda...oproti knize slaby cajicek. Casting uchazejici (libil se mi jen Toru), Naoko i Midori maji nesympaticke herecky tolik, ze postavy, ktere mate v knize radi, vas neuveritelne stvou... vizualne pekne, obsahove prazdne...radsi si znovu prectete knihu

plakát

Chirurgové (2005) (seriál) 

Jeden ze seriálů, který je strašně dobře napsaný. Některé situace jsou sice poněkud přitažené, ale stejně u toho budete brečet, ač nad smrtí (spoiler) Dannyho, Izzie, George, Henryho nebo následně (další spoiler) Lexie a Marka. Ačkoli nemám ráda Meredith a ani Mc Dreamyho Dereka, pořád je tu Bailey, jedna z nejlepších postav, předtím, byť nakrátko, Addison, Jackson, kterého jsme nemuseli protože přišel z Mercy West, už vůbec jsme nemuseli Kepner, ale i tak pořád si seriál více méně drží svůj vysoký standard i před 10tou sérii.

plakát

Mildred Pierceová (2011) (seriál) 

Divam se na to jen kvuli Kate Winslet, ktera je totalne skvela asi v cemkoli v cem hraje, super americky prizvuk, krasne kostymy, krasne scenerie, ale obsahove mi to prijde neuveritelne prazdne a nudne, takze se ani nechci divat pres druhy dil. Herecke vykony skvele, ale ten scenar me nebavi, protoze je to proste nuda, ackoli Kate ma stale co hrat a jde ji to jako vzdycky skvele.

plakát

Nepolíbená (1999) 

Za Drew. Jinak nuda, nuda, nuda...