Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Romantický

Recenze (112)

plakát

Irské přání (2024) 

Občas přemýšlím, jestli se dají psát ještě blbější a trapnější rom-coms. Jelikož to je jeden z mých oblíbených žánrů, tak bych si ráda myslela, že ne, jenže....pak přijde irské přání a jediné, co si přejete je, aby se podobně zbytečný věci netočily! A své přání zakončím jednou velmi slabou hvězdou za tu irskou krajinu a šarm Eda.

plakát

Bílý lotos (2021) (seriál) 

Já vím, práce ve službách/práce s lidmi je leckdy velmi bolestivá! Hbité dialogy, místy odvážnější scény, otevírají se zajímavá témata ze všech možných úhlů! Dávám 5* za první řadu a uvidíme dál!

plakát

Jeden den (2024) (seriál) 

Není to špatný, ale film je, alespoň dle mého názoru, rozhodně lepší! Zároveň mi místy Ambika přišla ošklivá a to se mi Indky ve většině případech vážně líbí! Má něco protivnýho v obličeji, co mě rušilo. Ale celkový zážitek hezký. Trochu mě vlastně mrzí, že jsem viděla film, zajímalo by mě jaký bych z toho měla pocity, kdybych neznala děj.

plakát

Boj o moc (2018) (seriál) 

The actual fuck?! Emoce se mnou dost po posledním dílu mávají a to tak, že Shiv je u mě největší svině všech sviní a Kendalla bych nejradši obejmula a nepustila! Mám totiž nějaký zvrácený tendence tyhle ztracený typy zachraňovat :-) Hodně slušná sérka!

plakát

Shaun White: The Last Run (2023) (seriál) 

Narodila jsem se ve stejný měsíc a stejný rok jako Shaun. Na snowboardu jezdím, jako on, taky od pěti let. Ale uznávám, že on přeci trochu líp :-D (asi víc tréninku). Zřejmě bylo něco ve vzduchu tou dobou, nevím...ale vím, že můj hero ve snowboardingu byl vždycky Craig Kelly! Nicméně Shauna tam k němu po tomhle musím přidat. Je to sympoš, je to dříč, je to frajer a zdá se, že je to stále kluk z dodávky. Přála bych si mít tuhle nebojácnost, vůli a výdrž! Tu výdrž! Holy shit - kolik ten toho doslova rozchodil, nechápu! Snímek mě chytnul hned v prvních minutách. Ano vím, že dokumenty se většinou točí tak, aby glorifikovaly onu personu, ale nemůžu si pomoct, na mě to působilo lidsky a upřímně. Asi je zbytečné, abych ještě hodnotila řemeslnou stránku dokumentu, protože když ve vás něco zanechá takovýhle emoce, tak to je nejlepší známka toho, že se něco povedlo! "Thank you snowboarding. It has been the love of my life..."

plakát

Normální lidi (2020) (seriál) 

Damn! Jsem evidentně fucking mileniál se sklony k psychickému masochismu, co vyjadřuje svoje pocity a city lépe v psaných řádcích, či pomocí hýbajících obrázků! No a asi proto mi tohle přišlo dost blízké! Shit! Pracuju na tom ale....a jako halo? Ta kamera? Tak to jsem dlouho neviděla tak citlivé a přirozené záběry! Bravo!

plakát

Strom života (2011) 

Cinematografie je tu absolutně božská! Mám ráda Brada, Jessicu, dinosaury i filozofování nad životem, ALE....zbytek mi nějak unikl. Nejenže mě to nebavilo, možná to bylo na mě moc artisty, ale příběh mě minul. Přišlo mi to jako plácání krásných obrazů jen tak do prázdna. Takže já nemůžu víc, než **

plakát

8. míle (2002) 

I lost myself...Díky, Emineme!