Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Pohádka

Recenze (436)

plakát

A Fox Tale (2012) (studentský film) 

Přes očividnou práci, kterou do toho někdo vložil, si připadám, že jsem pouze ztratila sedm minut svého života. Naprosto žádná pointa. Žádná logika. Žádné emocionální zčeření. A nejspíš mě to ani teď nepřestane otravovat v návrzích videí na youtube.

plakát

Akacuki no Jona (2014) (seriál) 

Omlouvám se vám, milí fanoušci, ale já v tom prostě nevidím a nedokážu vidět nic víc než onen stokrát recyklovaný bishounen - reverse harém. Problém vidím v nedostatku kvalitní tvorby pro dívky. Pak dochází k takovýmto tragickým nadhodnocením zapomenutelných anime. Pohled mám ovlivněný také tím, že anime princezen - bojovnic jsem viděla nespočet a žádné z nich není spratek kalibru Yona hoden ani zavázat střevíček.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Až po shlédnutí v originálním znění se projeví opravdová muchness tohoto filmu.

plakát

Alfred Hitchcock uvádí (1985) (seriál) 

Na tohle jsem koukala kdysi doma, když jsem byla nemocná. Asi dobře, že jsem měla zastřené vnímání a neodnesla si trauma z dětství ze sledování televize.

plakát

Americká krása (1999) 

Tak. Už jsem to viděla. Už všechno chápu. Už nepotřebuju vidět žádný další film. Nebo potřebuju vidět všechny? Každopádně panu 'Dead Already' všechna čest...

plakát

Anděl Páně (2005) 

Jo, je to pěkný, spousta lidí říká, že je to jejich nejoblíbenější pohádka. Jenže nechápu, proč by se tomu mělo říkat pohádka. Trojan je skvělý, ale vůbec to není poučné pro děti. Anděl, který všechno zkazí...co si budou o nebi myslet?!!

plakát

Angel densecu (1996) 

Začalo to tak nevinně... a na konci jsem brečela smíchy. Od teď už žádný anime obličej nebude tak děsivý, jak by se mi dřív mohlo zdát. Taky bych nepohrdla pokračováním, ale očividně to na žádné nevypadá... :'(

plakát

Ao Haru Ride (2014) (seriál) 

Moeeeeeeee 〜( ̄▽ ̄)〜 Fakt. Dala jsem si na začátku deset minut, jakože když to bude pořád taková nuda, kašlu na to. To bylo včera večer... No po těch deseti minutách to ani tak nuda bejt nepřestala, ale já zjistila, že se nehorázně šklebím a že ten úsměv nejde dolů. Vždycky jsem ho rozmasírovala, řekla si „A teď vážně!“ a do deseti minut byl zpátky. Ano, má to slabší chvilky. Má to dokonce velice slabé, až bídné chvilky a náznaky dramatu to nijak nezachrání, protože jsou jen záminkou k ospravedlnění hrdinčina stalkerství. Ale ten celkovej dojem... fuwaaa (~‾▿‾)~. Notaak, lidi, je to opravdu žánrově čisté shoujo anime a jako takové splnilo svůj úkol na jedničku s hvězdičkou. Příběh vám nejspíš nebude připadat vůbec zajímavý. Postavy vám nejspíš vůbec nepřirostou k srdci. Ale dostanete jedinečnou možnost přenést se do světa, kde neplatí pozemské zákony, do hlavy generické shoujo hrdinky. A jestli chcete, můžete tam utopit část svého příliš neobvyklého, komplikovaného a nepředvídatelného života.

plakát

Ao no Exorcist (2011) (seriál) 

Po dvou dílech to vypadá celkem dobře, akční podívaná pro náctileté kluky... Jsem zvědavá, co bude dál, nevím, na jak dlouho to plánujou, snad si to udrží tempo. Doufám, že nezačnou filozofovat... Stalo se, co jsem čekala, se čtvrtým dílem to sklouzlo o další píď hloub do bahna trapnosti. Na jednu stranu si říkám, že by to mohla být dobrá oddychovka, na druhou stranu si říkám, že je tu spousta mnoohem kvalitnějších seriálů, na které se můžu dívat.

plakát

Appleseed Alpha (2014) 

Kdo by čekal, že na něco takového narazím v letadle evropských aerolinek... Nechápu zdejší nízké hodnocení. Neměla jsem šanci usnout. Pro mě to mělo vše, co má akční sci-fi mít. Byl to první Appleseed film, který jsem (já barbar!) viděla, ale ani náhodou poslední. Nebudu to nijak filosoficky rozpitvávat, není co. Máte rádi sci-fi? Máte rádi kyborgy? Akční scény? 3D animaci? Záchnranu světa? Drsné hlavní hrdiny? Slizké záporáky? Tak se na to koukejte kouknout.