Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Biografie (4)

Kathryn Newton (herečka)

04.04.2013

Kathryn Newton je americká herečka narozena 8.2.1997 v Los Angeles, USA. Dosud nejvíce se proslavila díky roli Louise Brooks v televizním seriálu CBS GARY UNMARRIED a celovečerním filmu PARANORMAL ACTIVITY 4. Kariéru herečky zahájila již ve věku čtyř let, svoji první roli si zahrála v seriálu ALL MY CHILDREN, kde si zahrála… (více)

Deanna Russo (herečka)

07.07.2011

Deanna se narodila 17.10.1979 v New Jersey. První roli si zahrála v sedmi letech a pokračovala v působení na jevišti než se přestěhovala na Floridu, aby navštěvovala Rollins College, kde nakonec absolvovala v oboru psychologie.Ihned po absolvování Rollins College se přestěhovala do Las Angeles a začala se naplno věnovat… (více)

Elyse Levesque (herečka)

08.05.2011

Elyse Levesque se narodila 10. Září 1985 v městě Regine v Kanadě. Začala hrát v 11 letech a stala se součástí společnosti mladých herců v dobře známém dětském seriálu THE INCREDIBLE STORY STUDIO. Po vysoké škole cestovala po světě a dva roky působila jako modelka v Tchaj-wanu, Japonsku, Itálii, Španělsku a ve Francii poté… (více)

Jill Wagner (herečka)

20.02.2011

Jill Wagner se narodila 13. 1. 1979 a vyrůstala ve Wiston-Salem v Severní Karolíně. Její otec provozoval místní obchod s pneumatikami. Navštěvovala Ledfordskou střední školu a poté vystudovala státní univerzitu v Severní Karolíně. Po vysoké škole se přestěhovala do Los Angeles.Jill byla obsazena jako první žena na MTV v… (více)

Reklama