Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Walk the Line

Walk the Line (2005)

Životopisný snímek o country ikoně Johnny Cashovi, který věrohodně mapuje období začátků a největší slávy J.C. , skvělý výkon Joaquina Phoenixe, životní partnerku June Carter hraje Reese Whiterspoon, která touto rolí opět prokázala, že není pouze "Pravou blondýnkou"

Rychle a zběsile 5

Rychle a zběsile 5 (2011)

po páté, nebo poprvé? Pokud jste příznivci celé série, nebo akčních filmů, tento film prostě musíte vidět. Hlavní protagonisté "zlobivých" hochů a dívek z předešlých filmů se sešli v jedné partě v čele s Vinem Dieslem a Paulem Walkrem, který konečně pochopil kde je jeho místo, a to po boku sourozenců Torettových. Děj nás posune od automobilových závodů k odvážné loupeži a přestože děj je nerealistický a popírající veškeré fyzikální zákony a počty pravděpodobnosti, při sledování Vás to ani nenapadne, skvělá a rychlá akce Vás přiková do křesla a pustí až po skončení závěrečných titulků, kde je ještě malý dovětek, takže neodcházejte z kina před rozsvícením

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)

konečně jsem se dočkala, Johnny Depp nezklamal, ikdyž úvod je trochu přehnaný a krkolomný i na Jacka Sparrowa. Hudba H.Zimmera jako v předešlých dílech výborná, úžasné scenérie, šermířské kousky a rychlý spád vyrovnávají nedostatky scénáře. Jako celek to rozhodně stojí za to :-)