Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (16)

plakát

Joker (2019) 

Lepší herecký výkon už jsem dlouho neviděl. Jestli vůbec někdy...

plakát

Zaklínač - Před pádem (2019) (epizoda) 

Další díl plný zbytečné vaty. Místo toho, aby nás tvůrci obšťastňovali zápletkami a skvělou atmosférou, vše osekají a pak se narychlo snaží, aby tomu nečtenáři porozuměli.

plakát

Zaklínač - Vzácný druh (2019) (epizoda) 

Člověk ví, jak to dopadne a navíc to musí pořád srovnávat s těmi knihami, které jsou mnohem plnější, poutavější a napínavější. Hlavní scény opět působí levně a nedotaženě.

plakát

Zaklínač - Zrádce měsíc (2019) (epizoda) 

Kde je nějaká návaznost? Ten, kdo nečetl knihy, musí být mimo. Jakto, že v prvním díle Calanthé zemřela a teď se má stát následnicí Cintránského trůnu? A Triss? Já se těšil na krásnou rusovlásku :( Nejlepší je snad zatím Yennefer. Před i po změně. Pozitivní byl boj se strigou a vstup do Brokilonu.

plakát

Zaklínač - Čtyři marky (2019) (epizoda) 

Absolutně postrádám hutnou atmosféru z knih. Torque je ubožejší než nejslabší maska na Krampuslauf a příběh zbytečně osekaný.

plakát

Zaklínač - Začátek konce (2019) (epizoda) 

Konečně jsme se dočkali. Geralt je trochu při těle a někdo mu vyměnil medailon. Cahirovi zase helmici. Stregobora a Myšilova si pan Sapkowski asi možná také popsal v povídkách trochu jinak. Děj se odehrává jen "napůl" podle předlohy, něčeho je více, něčeho méně. Jinak ale zdařilý začátek. Snad se to více rozjede.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Tohle měla být parodie? Nejhorší Marvelovka jakou jsem viděl. Ohromně americky přeplácané, dětinské, zmatené a pokud to mělo nějaký děj, tak byl zaprášený a omšelý.

plakát

Místo v životě (2006) (seriál) 

Nenásilné opsání šablony a již trochu předvídatelné seriálové mechanismy.

plakát

Spider-Man 3 (2007) 

25% - Chápu že Amíci jsou Amíci a nikdo jejich svobodné a hrdé myšlení nenaruší, ale tohle už trochu přehnali. Nápad s "Dark" Spidermanem není špatný, ale pochodující průvod, balónky, famfáry a pavoučí můž letící kolem plápolající americké vlajky za mohutného potlesku občanů New Yorku je už trochu omletý a přehnaný "americký" kýč.

plakát

Výměna manželek (2005) (pořad) 

S uživatelem Tosim souhlasím tak napůl. Je fakt že je to ptákovina hrající si na reality-show, ale pravý účel tohoto komediálního pořadu je pokusit se zaujmout diváka a trochu ho pobavit, což z určité části výměna manželek splňuje.