Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Obsahy (5)

The Aspern Papers

The Aspern Papers (2018)

Edward Sullivan (Jonathan Rhys Meyers), vydavatel z Bostonu, přijíždí do Benátek, aby vyhledal Julianu Bordereau (Vanessa Redgrave), bývalou milenku dnes slavného, dávno zemřelého básníka Jeffreyho Asperna (Jon Kortajarena). Domnívá se, že by stará žena mohla mít dopisy nebo jiné listiny, které můžou přinést nové informace o básníkově životě. Pod záminkou hledání podnájmu se mu podaří seznámit se nejen s Julianou, ale i s její neteří Tinou (Joely Richardson). Edward se rozhodne s Tinou navázat bližší vztah a dozvědět se tak více o hledaných listinách.

Běguščaja po volnam

Běguščaja po volnam (1967)

Klavírista Thomas Harvey na své cestě na další koncert vystoupí z vlaku na malém nádraží, aby si koupil cigarety. Od prodavačky se dozví, že města, vymyšlená spisovatelem Grinem, opravdu existují a nacházejí se nedaleko. Rozhodne se opustit své turné a vydá se pěšky do jednoho z měst – Liss. Zde se seznámí s tajemnou dívkou Biše a s kapitánem Gezem, majitelem lodi jménem „Běžící po vlnách“. Jaký je vztah mezi těmito dvěma lidmi? A jak vše souvisí s legendou o Frezi, ženě, která umí běžet po vlnách?

Inori no maku ga oriru toki

Inori no maku ga oriru toki (2018)

V tokijském bytě je nalezena zavražděná žena. Nájemce bytu zmizel a policie nedokáže zjistit, jaký byl vztah těchto dvou lidí. Na místě činu je nalezen kalendář s ručně psanými poznámkami, které policista Kyoichiro Kaga poznává - odpovídají poznámkám nalezeným v bytě jeho dávno zesnulé matky. Z případu se tak stává osobní záležitost. Existuje snad nějaká souvislost mezi dvěma mrtvými ženami?

Ildaeil

Ildaeil (2014)

9. května je brutálně zavražděna středoškolská studentka. Důvody vraždy nejsou zcela jasné. Sedm podezřelých z tohoto činu je postupně unášeno a vyslýcháno podivnou skupinou sedmi lidí, na první pohled připomínajících teroristy. Pomalu začnou vycházet najevo nejrůznější skutečnosti. Násilné jednání teroristů ovlivní nejen unesené.

The Line of Beauty

The Line of Beauty (2006) (seriál)

Student Nick, gay ze středostavovské rodiny, žije v londýnském Notting Hill u svého spolužáka v domě jeho rodičů - vysoce postaveného politika Konzervativní strany Geralda Feddena a jeho ženy. Zpočátku krátkodobý pobyt se mění na stálý a Nick se ocitne ve víru událostí – thatcherovská politika, homosexuální aféry, promiskuita, drogy. Třídílná TV adaptace románu Alana Hollinghursta.

Reklama

Ovládací panel
7 bodů