Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní

Recenze (617)

plakát

Jak se krotí krokodýli (2006) 

Vždyť tam se nic nestalo. Respektive nic, co by mě zaujalo, nějaký vývoj, nic.

plakát

Sedm (1995) 

Se7en. Nemám slov. Tento snímek na mě skutečně zapůsobil. Již od začátku si držel svou atmosféru. Všechno do sebe perfektně zapadlo. Ať je to příběh samotný, či perfektně prokreslené postavy - není mnoho filmů, kde by mě napadlo, jestli postavy skutečně neexistují. Obvzláště závěrečné přemítání. Neskutečné. Na snímku mě trochu překvapil rok jeho vzniku. Podle stylu kamery či veškerých titulků jsem mu tipoval tak o 10 let méně. Se7en mě zkrátka pohltilo...

plakát

Troopers (2011) (seriál) 

Neskutečné! Jeden z nejvtipnějších seriálů co znám. Dlouho jsem se už tak nezasmál. Geniální gagy, perfektní zpracování a každý díl má nějakou pointu. Jen tak dál!

plakát

Tom the Cat (2002) 

Na můj vkus moc šílené. Moc děje naráz, moc absurdností. Na druhou stranu byl děj pěkně pospojován dohromady, dával "smysl". Jako celek tři hvězdy

plakát

Pixely (2010) 

Otázka či to vůbec byl film. Vždyť to skroo nemělo děj, pointa... No, asi to chce opravdu hodně představivosti, aby člověk pochopil, co tím autor chtěl říct. Každopádně naprosto úžasné zpracování, které si 5 hvězdiček zaslouží!

plakát

Bob a Bobek - králíci z klobouku (1979) (seriál) 

Vstávat a cvičit! Rozhodně nejmilejší večerníček všech dob. Má vtip, má šmrnc, nemá chybičky. Ať už ukážete na jakýkoliv aspekt tohoto večerníčku, tak vždy najdete jenom klady.

plakát

Mistři českého animovaného filmu (2004) (seriál) 

Takovýchto "dokumentů" chci více! Jeden z nejlepších počinů poslední doby. Možná by si zasloužil i "maratonovou" podobu několika dílů - několik hodin animovaných filmů se stručným komentářem v kuse.

plakát

Jája a Pája (1986) (seriál) 

Jája a Pája mě už odmala fancinovali svou animací. Má svůj styl, své určité kouzlo. I kdyby tam nebyl žádný příběh, tak by člověk tento seriál sledoval.

plakát

Maxipes Fík (1976) (seriál) 

Klasika, která by nám všem tak nezapsala do paměti, nebýt naprosto geniálního vypravěče.

plakát

Oggy a škodíci (1998) (seriál) 

Je to děsná blbost, která vůbec nedává smysl. Zase na druhou stranu jako dítě jsem tento seriál zbožňoval - a ani nevím proč.