Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (169)

plakát

Repríza (2006) 

Mám ráda filmy, kde na prvním místě není příběh a můžu se na ně dívat pořád dokola. Stává se mi to většinou, když někdo leze na nějakou horu nebo šplhá na skálu. A tohle bylo hodně podobný. Jo a taky jsem skočila na špek a hned si googlila, kdo je Sten Egil Dahl (:

plakát

Štít a meč (1968) (seriál) 

Nemám k tomu žádnou hlubokou myšlenku, jen že to bylo strašně nudné!

plakát

Hříšnice - Percy (2021) (série) 

Čtvrtou hvězdu s velkým sebezapřením! Už jsem Billa Pullmana nemohla vystát. Celou dobu jsem chtěla, ať ho někdo sejme. Tak otravnou postavu mohl napsat jen velmi zlý člověk (:

plakát

Vlčí bouda (1986) 

Taková kombinace Zimbardova vězeňského experimentu a Djatlovovy expedice. Přistoupila jsem na hru, ale přiznávám, že ty děti bych povinně všechny nanominovala do Battle Royale (:

plakát

Sorjonen (2016) (seriál) 

Spadla jsem do bubliny severských krimi, to spíš nepopřu, ale vnímám rozdíly, které mezi nimi jsou. Na Kariho Sorjonena jsem dostala vřelá doporučení a je pravda, že postavy, prostředí a i ten skvělej nápad postavit děj na hranici mezi Finskem a Ruskem je snad i lepší než Dánsko a Švédsko. To, co mi nebylo pochuti, je epizodický charakter. Mám mnohem raději, když se linka táhne celou sérií a klidně i víc. Bordertown má 11 dílů a případy trvají dvě až tři epizody. Za mě nejlepší příběh byl první (chtěla bych zmínit i poslední, ale ten konec byl tristní) ... (a má to fakt krásnou kameru a výpravu)

plakát

Sněhulák (2017) 

Kdyby nešlo o detektivku, tak by to byl krásný lyrický zážitek. Nicméně Sněhulák je pro mě nejlepší příběh, který Nesbo napsal a je to nesmírná škoda, že z toho udělali hlavně reklamu na skandinávskou přírodu se skvělým castingem ...

plakát

Line of Duty (2012) (seriál) 

4. sérka je dost průser (...)

plakát

Pod kůží (2013) 

Kniha mě těžce zneklidnila, film se mnou neudělal vůbec nic ...