Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (134)

plakát

Čarovný les (2014) 

Neříkám, že herci hráli blbě, ale ty texty... Jak už někdo psal, prostě docela utrpení.

plakát

Podfukáři (2013) 

Film o iluzionistech, tudíž jsem byla ochotná hodit za hlavu všechny nesmysly, ale ten konec v tom parku... :D No, až tak mimo nejsem... Zvrat supr, ale přišlo mi,jako kdyby scenárista spěchal na večeři, tak to tam na konci nějak "začaroval" a bylo to. 4,4* za 2/3 filmu, konec za 3,4*.

plakát

Čtyřicítka na krku (2012) 

Ta ženská... To byla taková k*áva, že to svět neviděl. Neskutečně mi lezla na nervy a už v půlce filmu jsem se dívala jak dlouho budu ještě trpět. Hvězdu za Paula..

plakát

Renovace v utajení (2003) (pořad) 

Nejvíc mě bavily výrazy chudáků manželů, přítelů a kamarádů, když se jim dílo nezamlouvalo.. :D Ale nakonec to většinou dopadlo docela dobře, ale člověk musí brát v úvahu taky i to, že natáčení proběhlo už před 10 lety, že jo..

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Fakt jsem si to užila naprosto dokonale... 3D (ač ho nemám ráda), zde sedělo takříkajíc jako prdel na hrnec a plnej počet dávám i za celkový pocit - kino pro 9 lidí a navíc při větě "nasaďte si 3D brýle" nebylo co nasazovat, takže o zábavu bylo postaráno. Doporučuju, už dlouho jsem se takhle nebavila! :)

plakát

Lásky čas (2013) 

Znáte to, romanťárna... Jenže tohle úplně tak přeslazené nebylo. Je to o vztahu mezi klukem a holkou, ale pak taky o vztahu mezi synem a tátou. A myslím, že to je právě to, co tomu přihazuje pár hvězd nahoru.. Jo a taky tam jde o cestování časem! :)

plakát

Croodsovi (2013) 

Sranda to i docela byla, moc pěkně se na to dívalo (to jo), ale nějak nevím, něco mi tam chybělo.. Rozhodně víc, než na 3*, ale na 4* to u mě zatím nemá..

plakát

Pelíšky (1999) 

Víte, já tenhle kousek miluji. Je tam totiž všechno. Humor, který je přesně tak akorát, hudba tak správně vybraná, že mi srdce vždy poskočí. A když dojde do tuhého, tak tenhle kousek umí brnkat na dramatickou strunu jako Jimi Hendrix.. :)

plakát

Svatba Jiřího Káry (2000) (amatérský film) 

Pro mě taková hrůza, že mám sto chutí tomu dát odpad, jenže.... Jenže otázkou zůstává, zdali to právě kvůli tomu není na pět hvězdiček. Vzhledem k tomu, že to je vlastně domácí video, které nemělo nikdy spatřit "světlo youtube-světa" a nenese žádné poselství, pointu ani hlubší myšlenku, nemá cenu to asi ani hodnotit (nechci být totiž součástí hodnocení, které sahá natolik vysoko, až se mi z toho motá má pohoršená hlava).