Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (134)

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Musím se přiznat, že mi pár dílů trvalo, než jsem se do téhle bandy po uši zamilovala. Ale rozhodně to stálo za to. Zprvu to bylo velmi milé a příjemné překvapení, ale o pár dílů později jsem rychle zvyšovala hodnocení. Každý díl je natolik originální, že se člověk opravdu nenudí, alespoň já ne (po dobu 4 sérií)! A ani český dabing mě neomráčil. Vřele doporučuji. ;)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tohle byla lahůdka! Konečně jsem si po dlouhé době sedla v kině a nechala se jen unášet.. Soundtrack úžasný. Doporučuji.

plakát

Báječný hotel Marigold (2011) 

Tenhle film mě vyloženě nudil. Už mě solidně nebaví ty happy-endy. Americko-Indický sen? Jdu vyhrabat nějakou pořádnou střílečku..

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Je to krásný film, o tom žádná, ale musím přiznat, že tam na mě a na včerejší náladu bylo až přespříliš amerického štěstí.. Konec konců, většině z nás by nevyšla ani ta koupě toho zoo, ne?

plakát

Lovci lebek (2011) (seriál) 

Po pilotu dávám 3 hvězdičky. Bylo to vcelku v pohodě, ale nejvíc mi vadila ta vykrádačka. Tento nápad není nic nového pod sluncem, o to víc mě mrzí, že jiné seriály se s tím popraly o trochu lépe. Ale nezavrhuji.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Mám asi trochu větší nároky na dialogy. Nevím, přijde mi to až neskutečně imbecilní, ale provedení je vcelku dobré a po úplném vypnutí mozku mě to docela i baví. Musím říct, že nejvíc mě baví to tajemné pozadí celého příběhu, ale kdoví, jestli se z toho nevyvine ještě větší hloupost. Snad ne. Bohužel musím dát 2*, je to spíš dvě a půl, ale ještě mě to na 3 nepřesvědčilo. (Pozitivní je ale fakt, že jsem ochotná se na to dál dívat;).)

plakát

Skyfall (2012) 

Nejenže jsem lapala po dechu, potila se:), uhýbala, ale hlavně jsem zamilovaně mrkala! Daniel Craig je, kurňa!, sexy. Pod vlivem této ságy jsem byla již dříve, ale dnes jsem už nenávratně podlehla kouzlu Bonda, Jamese Bonda!:) Popravdě musím přiznat, že jsem se už při MGM "lvíčkovi" dost neposedně vrtěla s širokým úsměvem na rtech a to mě vydrželo vlastně až do teď:))! Vřele doporučuji.

plakát

J. Edgar (2011) 

Je to dobrý snímek, avšak musím přiznat, že až moc dlouhý. Na mě určitě. Historie USA je tam probrána vcelku dobře, až na to, že já jako slovan:D zas nejsem tak zapálená do jejich historických událostí, toť asi vše. DiCaprio skvělý jako vždy.

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Mám dojem, že jsem před OUAT neviděla nic podobného, právě proto mě to asi taky tak nadchlo. První řada je skoro až do konce úžasná. První díly člověka zavedou do pohádkového světa, který se prolíná s našim "normálním" a ač se zdá, že se tyto dva světy prostě nemohou v žádném případě nějak doplňovat, či na sobě záviset, kombinace je strhující! Bohužel, musím říct, že kdyby to usekli po první sérii, nechala bych ještě 5 hvězdiček, těch pár posledních dílů bych nějak přešla, přestože kvalita nespadla rapidně dolů, to ne, ale už to pro mě nebylo tak napínavé a záživné jako na začátku. Ale po shlédnutí dvou dílů druhé série musím říct, že mě toto pokračování přímo odradilo. Budu přemýšlet, jestli ještě snížím, nebo ne, momentálně 4 hvězdičky a konec se seriálem. Ale 1. sérii URČITĚ doporučuji:).