Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Přátelé

Přátelé (1994)

Tenhle seriál považuji za nejvtipnější věc, která mne kdy potkala! Ne, teď vážně, je to opravdu takový seriál, při kterém si člověk odpočine, zasměje se a pokud není tak, řekněme, myšlenkově "rychlý" jako Joey, tak se směje od začátku, až do konce. Celá banda je prostě nezaměnitelná... A kdo tvrdí opak, tak... Tak k němu vběhne mýval..;)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

No tak tohle je kvalitka nad kvalitky. Každý díl narvaný hláškami a to ne ledajakými. Tak třeba díl, kde je Rimmer napaden virem a vyhlašuje se za krále Bramborových lidí, samozřejmě po boku s věrným přítelem - panem Filutou.. Nebo.. "Ta pálenka má aspoň 200%. - Aspoň Ti vyrostou chlupy na prsou. - Nejen na prsou, na jazyku a vlastně i chlupy na chlupech." (Nebo tak nějak:)) To prostě mluví za vše:).

Black Books

Black Books (2000)

Britský humor je bomba! Přímo neřízená střela, ale já tu neřízenou střelu žeru, no vlastně přímo vyhledávám, a proto mám život tak zábavný:). Black Books se prostě nedá přirovnat k ničemu jinému. TO prostě nejde. Je to totiž rarita, ojedinělost, nový druh... Prostě sranda od začátku až do konce. Šílená skupinka lidí - líný majitel knihkupectví, který nenávidí knihy a miluje chlast, cigarety a vyhánění zákazníků. - kamarádka "majitele knihkupectví", která je trochu divná:) a nemá chlapa. - vlasaté individuum, které dělá "majiteli knihkupectví" služku:))

Zpátky do školy

Zpátky do školy (2009)

Musím se přiznat, že mi pár dílů trvalo, než jsem se do téhle bandy po uši zamilovala. Ale rozhodně to stálo za to. Zprvu to bylo velmi milé a příjemné překvapení, ale o pár dílů později jsem rychle zvyšovala hodnocení. Každý díl je natolik originální, že se člověk opravdu nenudí, alespoň já ne (po dobu 4 sérií)! A ani český dabing mě neomráčil. Vřele doporučuji. ;)