Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Recenze (24)

plakát

Holka na hlídání (2007) 

Příjemný odpočinkový film, pěkně se na něj dívalo, sice neměl žádný zvlášť zajímavý děj, ale i tak bylo pěkné na něj koukat. Především Scarlett Johansson byla ve své roli velmi autentická.

plakát

Babycall (2011) 

Zajímavý filmový kousek, který není na čisté 4 spíše pro mě na 3 a půl, ale přikláním se k vyššímu hodnocení vzhledem ke slabosti ke skandinávské kinematografii. Ocenil bych výkon Noomi Rapace, která ve filmu excelovala a ukázala, že umí zahrát diametrálně jinou roli než v trilogii Stiega Larssona.

plakát

Ztraceno v překladu (2003) 

Líbilo se mi, že se děj odehrával v Japonsku a nabídl zajímavé záběry. Přišlo mi, že se film vymykal hlavnímu filmovému proudu a a právě proto působil věrohodněji. Obzvláště bych vyzdvihl roli Scarlett Johansson, která se mi líbila. Zajímavé bylo po celou dobu filmu pozorovat rozvíjení se vztahu mezi stárnoucí bývalou filmovou hvězdou a mladou vystudovanou intelektuálkou. Pěkné.

plakát

Krásný chlapec (2010) 

Určitě zajímavý film, který stojí za shlédnutí. Na filmu je zajímavé sledovat nefunkčnost manželského soužití a jak se manželství vyrovnává se ztrátou svého syna. Na filmu bych vyzdvihl pomalost filmu, pro mě nenucenost a poměrně dobré herecké výkony, především se mi líbila Maria Bello.

plakát

Soukromá válka pana Wilsona (2007) 

Kluk dostal ve vesnici koně a celá vesnice na to výborně, zenový mistr uvidíme. Po roce kluk z koně spadl a zlomil si nohu a celá vesnice, blbý nápad, že dostal koně, zenový mistr uvidíme. Za půl roku začala válka a všichni kluci museli jít do ní jen ne ten kluk, který měl zlomenou nohu a celá vesnice, výborně a zenový mistr uvidíme.....

plakát

Nový život (2007) 

Jediný způsob jak zachránit vlastní dítě je předstíraná duševní porucha.

plakát

Gejzíry a elixíry (2008) 

Po Mariánských Lázních se neprocházel nikdo slavnější než Johann Wolfgang von Goethe.

plakát

Mamas & Papas (2010) odpad!

Nejhorší film na SVĚTĚ!!!!!!!!!!!!! Změna, druhý nejhorší na světě!!

plakát

Box (2009) 

Film se m i líbil, nejvíc na mě zapůsobil Frank Langella, milion dolarů a někdo koho neznáte zemře.

plakát

Tři slunce (2004) 

Zajímavý film, řekl bych docela nízko nákladový, moc herců v něm nehrálo, ale děj byl velmi zajímavý, přesně vystihující 14. století.