Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

10/10 Bezesporu můj nej seriál (nepočítám ovšem RD!). MacLachlan jako agent Cooper je naprosto dokonalej a díky této roli je v mých Top 5 herců. Určitě to není seriál pro všechny, ale ti co si k němu najdou cestu, budou nadšení a nedají na něho dopustit. Twien Peaks není jenom seriál, je to svět, který dovolí vaši fantazii být jeho součástí. Vy jste agent Cooper, jsou to vaše myšlenkové pochody, které postupně dostávají děj dál...... Nechybějí ani vtipné scény, které mě doslova odrovnaly..... a nezapomeňte, že sovy nesou to, čím se zdají být...

Jistě, pane ministře

Jistě, pane ministře (1980)

10/10 Postupem času jsem viděl každý díl vícekrát než RD a to je už co říct! Pomatuji si, že poprvé mi to připadalo celkem dobré, podruhé celkem vtipné, potřetí hodně vtipné a teď v tom vidím něco úžasně noblesního. Skvělý dabing a famózní Nigel Hawthorne alias Sir Humphrey Appleby. Ale RD je asi lepší, už kvůli větší rozmanitosti epizod.

Jistě, pane premiére

Jistě, pane premiére (1986)

10/10 Tenhle humor mi sedí jako ulitý. Nedá se s ničím moc srovnávat. Jeden z mála seriálu, kde mi nevadí český dabing. Ba právě naopak, je přinejmenším velice přidávající na kvalitě celému seriálu a vynáší ho až do nebes.

Báječná léta

Báječná léta (1988)

9/10 Báječná léta aneb svět podle Kevina Arnolda. Tak kvůli tomuto seriálu bych klidně dospíval v Americe v 60. letech. Hodnocení je určitě nostalgické, ale proč ne?

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

10/10 Určitě nejlepší Sci-Fi seriál jaký jsem viděl a že jich nebylo málo! Hlavním rozdílem je přítomnost jakési intelektuální hladiny..... 1.8.2006 - je to nejlepší seriál posledních let a zdá se mi, že je nedoceněn.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

9/10 Dlouho jsem tento seriál přehlížel, ale teď vím, že to byla ode mne velká chyba. Sice co se týká komediálních seriálů, tak do absolutní špičky nepatří, ale díky tomu, že těch dílů je skutečně požehnaně, tak jsem si k němu vybudoval vřelý vztah.

Andělé v Americe

Andělé v Americe (2003)

9/10 Co napsat v euforii ve které se nacházím? Připomnělo mi to "bergmanovský svět". Viděl jsem to celé v kuse a nenašel jsem slabé místo. Určitě se k tomu ještě vyjádřím později, teď si to musím ještě promyslet.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

10/10 Možná se rodí další kult.