Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (248)

plakát

Tenet (2020) 

Nolan <3

plakát

U mě dobrý (2008) 

Aneb jak se točí Dannyho parťáci po česku. A mě se to líbilo. Dodal bych, že Polívku nemusím, ale tohle byla role přesně pro něj. Milý a chytlavý český snímek, který rozhodně stojíé za pozornost. /// edit : absolutne souhlasim s komentarem uzivatele psema.. Jen holt se snazim ten cesky film podporovat:)

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Zajímavost: Rudolf hrušínský většinu času neuměl text.. Po scéně chodil s roztrhanejma papírkama a dával si je na místo, kde měl říkat, to co bylo na těchto papírkách. ---- Juraj Herz přemlouval dlouhou dobu Rudolfa Hrušínského v hospodě na václavském náměstí, aby roli přijal. Vlbec se mu nechtělo, nakonec na naléhání Herze roli přijal a poté se stali přáteli. ---Hručínský nechtěl roli přijmout, jelikož normální český film v títo době měl 400 stran technického scénáře. Spalovač mrtvol měl stran 1200.

plakát

Soudný den (2008) 

Zjednodusene je to mix já legenda, šíleny max, Jméno růže... Jinak takhle šíleně ulítlej film sem v kině nikdy neviděl, takhle dlouhej záběr na super prdel taky na a takovy sranda věci jako to náštván po tom, jak Solovi ujel vlak to nikde neni. Plus hlava v aute..nema chybu :D

plakát

Pozemšťané (2005) 

Vzdycky to tak bylo..jen se menil zpusob. LIdi radsi jen zijou v nevedomosti..

plakát

Likvidátor (1996) 

Cool, proc si nevyplachnout mozeq

plakát

Mexičan (2001) 

Nepříliš zábavný, ale skvěle obsazený